Ανθή Φακιδάρη: Αποθεώθηκε για την εμφάνισή της στο σόου της Victoria's Secret

Μέσα στα τελευταία δύο χρόνια η Ανθή Φακιδάρη έχει κάνει μια τεράστια καριέρα ως μοντέλο στο εξωτερικό

Ανθή Φακιδάρη
Η Ανθή Φακιδάρη είναι η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που περπάτησε στο σόυ της Victoria's Secret
3'

Η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria's Secret είναι η Ανθή Φακιδάρη.

Η ίδια έχει πετύχει ιδιαίτερα πολλά πράγματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καθώς είναι μόλις 21 ετών.

Μέσα στα τελευταία δύο χρόνια η Ανθή έχει κάνει μια τεράστια καριέρα στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένου της Αθήνας, του Παρισιού, του Μιλάνου αλλά και στη Νέα Υόρκη όπου συμμετείχε στην πασαρέλα του οίκου Ralph Lauren.

Μέρος της καρίερας της είναι οι επιδείξεις και άλλων κορυφάιων σχεδιαστών, όπως ο Giorgio Αrmani και ο Elie Saab, με τη Ferrari να την έχει επιλέξει πρόσφατα ως το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της.

Ποια είναι η Ανθή Φακιδάρη

Η 21χρονη Ανθή Φακιδάρη, που βρίσκεται στον χώρο του μόντελινγκ μόλις τρία χρόνια, έχει ήδη καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα. Με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της και τις ιδανικές της αναλογίες, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο περιζήτητα νέα πρόσωπα στη βιομηχανία της μόδας. Η πορεία της Ανθής περιέχει συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του χώρου, ενώ η συμμετοχή της στο Victoria’s Secret Fashion Show είναι μια απόδειξη της ταχύτατης εξέλιξής της.

Με κάθε της εμφάνιση, η Ανθή Φακιδάρη αναδεικνύει τη χάρη και την αυτοπεποίθηση που απαιτεί ο απαιτητικός κόσμος της μόδας. Το γεγονός ότι επιλέχθηκε να συμμετάσχει σε ένα τόσο μεγάλο σόου, όπως αυτό της Victoria’s Secret, επιβεβαιώνει την ανοδική πορεία της στην καριέρα της και την προσήλωσή της στο να διαπρέψει ως μοντέλο. Η εμφάνισή της στο διάσημο catwalk αναμένεται να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στη σκηνή της μόδας, κάνοντάς την ακόμα πιο γνωστή στο διεθνές κοινό.

Με τη συμμετοχή σε αυτό το εμβληματικό γεγονός, η Ανθή Φακιδάρη έχει ήδη κατακτήσει ένα σημαντικό ορόσημο… Δείχνοντας πως η πορεία της στο μόντελινγκ είναι μόλις στην αρχή. Το μέλλον της προμηνύεται λαμπρό… Καθώς συνεχίζει να χτίζει το όνομά της στον διεθνή χώρο της μόδας με θάρρος, ταλέντο και αφοσίωση.

Μεγάλωσε στο Περιστέρι, με ρίζες από την Κρήτη και τα Τρίκαλα, κληρονομιά από τους γονείς της.

Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε όταν βρέθηκε στον Alpha, όπου ο πατέρας της δουλεύει ως καμεραμάν. Εκεί δέχτηκε την πρώτη πρόταση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, και έτσι άνοιξε για εκείνη έναν νέο και συναρπαστικό κόσμο.

Μετά την επιτυχή εμφάνισή της στο σόου της Victoria's Secret, οι φίλοι της την αποθέωσαν. Μάλιστα, τα social media πλημμύρισαν με την εμφάνισή της με αρκετούς να την αποθεώνουν μαζί με την ελληνική σημαία. Άλλωστε, η Ανθή Φακιδάρη είναι η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που περπάτησε για τον γνωστό οίκο εσωρούχων, που αποφάσισε έπειτα από έξι χρόνια να κάνει ξανά επίδειξη μόδας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή