Κατερίνα Μονογυιού: «Ο Θεός ήθελε τα πράγματα να γίνουν έτσι» - Συγκινεί για τον θάνατο του αδερφού

Ο Τζώρτζης Μονογυιός άφησε την τελευταία του πνοή σαν χθες πριν από τρία χρόνια
1'

Συγκίνησε η Κατερίνα Μονογυιού, μιλώντας για τον αδερφό της, Τζώρτζη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός άφησε την τελευταία του πνοή σαν χθες πριν από τρία χρόνια και η αδερφή του, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε: «Σήμερα θα ήταν τα γενέθλιά του. Θα ήταν 45 ετών. Θα έβλεπε τα παιδιά του να μεγαλώνουν αλλά ο Θεός ήθελε να γίνουν τα πράγματα έτσι»!

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Είμαι κοντά στην οικογένειά μας, μας λείπει πάρα πάρα πολύ αλλά με προσευχή και υπομονή προχωράμε τη ζωή μας γιατί έτσι πρέπει να κάνουμε και αυτό πρέπει να διδάξουμε στα παιδιά του. Είμαστε δίπλα στα παιδιά του και αυτό που τους λέμε είναι για τον πατέρα τους, τις αναμνήσεις που είχαμε και διάφορα πράγματα που τους κάνει και αυτούς να νιώθουν δυνατοί και να μιμηθούνε, γιατί ήταν ένας νέος πολύ καλός άνθρωπος».

Η Κατερίνα Μονογυιού ακόμη σημείωσε: «Οικογενειακά, αυτό. Ο Γιώργος δεν ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε πάρτι και τέτοια. Ήρεμα και όμορφα με την οικογένειά του. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είμαστε η μόνη οικογένεια που έχουμε περάσει κάτι τέτοιο. Να έχουν δύναμη οι γονείς και να αντιμετωπίζουν την απώλεια με δύναμη ψυχής».