Θρίλερ με 31χρονο Έλληνα: «Αν δεν επιστρέψω στην Ελλάδα, θα με βρουν νεκρό στην Αυστραλία»

Ο Δημήτρης Μπελώνης, πρώην βοηθός εκπαιδευτή Ευζώνων, έφυγε για την Αυστραλία πριν από 6 χρόνια, αφήνοντας πίσω την 4χρονη κόρη του με τη μητέρα της.
2'

Ανησυχία έχει κυριεύσει την οικογένεια ενός 31χρονου Έλληνα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δεν έδωσε κάποιο σημείο ζωής, ενώ ένα μήνυμά του, σήμανε συναγερμό με αποτέλεσμα να εκδοθεί ανακοίνωση και από την αστυνομία για τον εντοπισμό του.

Ο Δημήτρης Μπελώνης, πρώην βοηθός εκπαιδευτή Ευζώνων, έφυγε για την Αυστραλία πριν από 6 χρόνια, αφήνοντας πίσω την 4χρονη κόρη του με τη μητέρα της.

Ξαφνικά την περασμένη Δευτέρα η γυναίκα λαμβάνει ένα μήνυμα στο οποίο ζητούσε συγνώμη, λέγοντας πως θα βάλει τέλος στη ζωή του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Θα βάλω τέλος στη ζωή μου. Σε παρακαλώ φρόντισε το μωρό και πες της ένα μεγάλο συγγνώμη από εμένα. Θα την αγαπώ για πάντα. Είναι η ζωή μου. Σε παρακαλώ μην θυμώσεις με τον μπαμπά σου. Και εσύ Κιμ… ό,τι και να έγινε μεταξύ μας…Δώσε μια μεγάλη αγκαλιά και ένα φιλί. Αντίο».

Σχεδόν δύο ημέρες αργότερα, σήμανε λήξη συναγερμού για την εξαφάνισή του, αλλά δεν μπήκε τέλος στην περίεργη αυτή υπόθεση.

Η εκπομπή «Open Τώρα» επικοινώνησε μαζί του, και ο 31χρονος υποστήριξε πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, χωρίς όμως να δώσει πληροφορίες για το πού βρίσκεται, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα λέγοντας πως: «Αν δεν επιστρέψω στην Ελλάδα, θα με βρουν νεκρό στην Αυστραλία».

Όσον αφορά στους λόγους της εξαφάνισής του, υποστήριξε πως δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι του, υποστηρίζοντας πως βρίσκεται σε οικονομική διαμάχη με εταιρεία real estate στην οποία ανήκει το σπίτι όπου κατοικεί.

Οι μπράβοι που φέρεται να έστειλε η εταιρία των πέταξαν όπως είπε έξω από το σπίτι και πως τελευταία στιγμή δεν προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Τώρα αναζητά τρόπους να επιστρέψει στην Ελλάδα.