Μαρινέλλα: Φυσίατροι και φυσικοθεραπευτές την παρακολουθούν καθημερινά -Τα νεότερα για την υγεία της

Από χθες η Μαρινέλλα είναι σε δωμάτιο καθώς βγήκε από την εντατική.

Μαρινέλλα: Φυσίατροι και φυσικοθεραπευτές την παρακολουθούν καθημερινά -Τα νεότερα για την υγεία της
1'

Δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής της. Κάθε μέρα είναι και μια νίκη. Από χθες η Μαρινέλλα είναι σε δωμάτιο καθώς βγήκε από την εντατική.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη: «Από την πρώτη στιγμή πάλεψε και επειδή είναι πολύ δυναμική γυναίκα τα κατάφερε, γιατί είχε σημασία η δύναμη του ασθενούς. Κατάφερε πολύ γρήγορα συγκριτικά με άλλους ασθενείς να πάει στο επόμενο στάδιο. Πέρα από τους γιατρούς της και ομάδα φυσιάτρων και φυσικοθεραπευτών αποφασίζουν κάθε μέρα τι χρειάζεται η Μαρινέλλα και πιστεύουν ότι και στο επόμενο στάδιο θα φανεί το ίδιο δυνατή».

Η τραγουδίστρια μετά από 21 ημέρες, είναι πλέον εκτός Μονάδας Eντατικής Θεραπείας, σε δωμάτιο νοσηλείας. Υπενθυμίζεται ότι η αγαπημένη ερμηνεύτρια νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης (25/09) στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, μετά από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο, την ώρα της συναυλίας που έδινε και η οποία διακόπηκε.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή