Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Προκαλεί το ζευγάρι από το Νεπάλ - Τι υποστηρίζουν στη νέα τους απολογία

Το ζευγάρι από το Νεπάλ που κατηγορείται για τον θάνατο του βρέφους στη Βραυρώνα, πέρασε ξανά την πόρτα της ανακρίτριας

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Προκαλεί το ζευγάρι από το Νεπάλ - Τι υποστηρίζουν στη νέα τους απολογία
1'

«Ανοίγει» ξανά ο φάκελος της υπόθεσης του νεογέννητου βρέφους που εντοπίσθηκε νεκρό μέσα σε σακούλα, σε χωματερή της Βραυρώνας, τον περασμένο Μάιο.

Το ζευγάρι από το Νεπάλ που κατηγορείται για τον θάνατο του βρέφους, πέρασε ξανά το «κατώφλι» της ανακρίτριας. Η μητέρα επικαλέσθηκε ψυχιατρικό πρόβλημα, ενώ ο άνδρας που φέρεται να το πέταξε στα σκουπίδια, υποστήριξε ότι δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας.

Ο 25χρονος που κατεγράφη από τις κάμερες να μεταφέρει τη σακούλα με το νεκρό μωράκι, έμαθε πρόσφατα ότι δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας. «Αισθάνομαι διπλά στενοχωρημένος από τη στιγμή που έμαθα ότι το μωρό δεν ήταν δικό μου. Κάναμε όνειρα για το μωράκι, είχαμε βρει το όνομα που θα του δίναμε. Νόμιζα ότι η σακούλα είχε πετσέτες, δεν ήξερα ότι πέταξα το μωρό μας», φέρεται να υποστήριξε.

Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι το μωράκι γεννήθηκε ζωντανό, ωστόσο, η μητέρα επιμένει ότι ήλθε πρόωρα στον κόσμο και νεκρό.

«Ήμουν σε κατάσταση – σοκ. Το μωρό γεννήθηκε πρόωρα και ήταν νεκρό. Τρομάξαμε. Φοβόμασταν μήπως μπλέξουμε με τις ελληνικές αρχές. Ο σύντροφός μου δεν γνώριζε τι περιείχε η σακούλα. Από τότε που έμεινα έγκυος, δεν αντιλαμβανόμουν πολύ καλά τις πράξεις μου. Έχω θέματα», ισχυρίσθηκε.

Το δικαστικό συμβούλιο ζήτησε από την ανακρίτρια να ανοίξει ξανά τον φάκελο και να εξετασθούν εκ νέου καταθέσεις παλιών συναδέλφων του ζευγαριού από το Νεπάλ. Οι απαντήσεις θα δοθούν από τη Δικαιοσύνη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή