Mυτιλήνη: Δεν υπάρχει βίντεο βιασμού στην δικογραφία στην υπόθεση της 14χρονης

Tι καταγγέλλει ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη 

Mυτιλήνη: Δεν υπάρχει βίντεο βιασμού στην δικογραφία στην υπόθεση της 14χρονης
1'

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται η υπόθεση καταγγελίας μιας 14χρονης στη Μυτιλήνη, η οποία ισχυρίζεται ότι βιάστηκε

Σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει η 14χρονη στις αρχές ο βιασμός της έγινε από δύο άνδρες ηλικίας 21 και 20 ετών τον περασμένο Αύγουστο.

Οι δύο άντρες την προσέγγισαν μέσω social media και όταν την έπεισαν να συναντηθούν, την οδήγησαν σε ερημική παραλία, όπου και τη βίασαν.

Ακόμη, μαγνητοσκόπησαν τον βιασμό της και έπειτα την απειλούσαν πως θα δημοσιεύσουν το βίντεο εάν δεν συνευρεθεί ξανά μαζί τους.

Όπως καταγγέλλει η 14χρονη, οι δύο δράστες δημοσίευσαν στα social media το βίντεο, με την ίδια να προχωρά σε απόπειρα αυτοκτονίας, καταναλώνοντας χάπια.

Η 14χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής και αφού συνήλθε, αποκάλυψε στους γονείς της όσα συνέβησαν και προχώρησαν σε καταγγελία στις Αρχές.

Ωστόσο, ο Πανάγος Κούφελος δικηγόρος του 21χρονου φερόμενου ως δράστη μιλώντας στο MEGA αποκάλυψε πως στην δικογραφία που παρέλαβε την Τετάρτη δεν υπάρχει βίντεο βιασμού.

«Είχαμε πάρει την κλήση και χθες πήραμε το αντίγραφο της δικογραφίας. Υπάρχει η καταγγελία της 14χρονης και του πατέρα της αλλά δεν υπάρχει βίντεο. Χθες πήραμε το αντίγραφο του φακέλου».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή