Μενίδι: 16χρονη πάλεψε με Πακιστανό ληστή και πήρε πίσω την τσάντα που της έκλεψε

Η 16χρονη Ευαγγελία βρέθηκε σε μία τρομακτική κατάσταση το βράδυ της 15ης Οκτωβρίου 2024, όταν ένας άνδρας πακιστανικής καταγωγής επιχείρησε να της αρπάξει την τσάντα σε κεντρικό δρόμο του Μενιδίου - H νεαρή κοπέλα αντεπίθεσε, παλεύοντας με τον ληστή και καταφέρνοντας τελικά να πάρει πίσω την τσάντα της

Μενίδι: 16χρονη πάλεψε με Πακιστανό ληστή και πήρε πίσω την τσάντα που της έκλεψε
1'

Στιγμές τρόμου έζησε μία 16χρονη το απόγευμα της Τρίτης (15/10) στην οδό Αγίου Πέτρου στις Αχαρνές όταν ένα άτομο πακιστανικής καταγωγής, επιτέθηκε στην ανήλικη και προσπάθησε να της αρπάξει την τσάντα.

Η 16χρονη Ευαγγελία, που είχε ξεκινήσει με τα πόδια προκειμένου να πάει στο μάθημά της στο μπαλέτο, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον δράστη γύρω στις 20:30. Ο δράστης την χτύπησε στο κεφάλι, όμως εκείνη δεν το έβαλε κάτω. Τον ακολούθησε και φώναξε για βοήθεια, πλησιάζοντας τον ξανά.

Μετά από μια σφοδρή πάλη, οι δυο τους έπεσαν στο έδαφος και η νεαρή κοπέλα κατάφερε να τον αναγκάσει να πετάξει την τσάντα της, πριν ο ληστής το σκάσει. Η νεαρή κατάφερε να πάρει πίσω την τσάντα της και συνέχισε το δρόμο της για το μπαλέτο, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν, καθώς δεν είχε κινητό.

Μόλις τελείωσε το μάθημα και επέστρεψε στο σπίτι, αποκάλυψε το περιστατικό στη μητέρα της. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και οικογενειακώς πήγαν για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Αχαρνών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή