Όλγα Κεφαλογιάννη: Γιατί κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίνωα Μάτσα - Τι ζητά

Στα ασφαλιστικά μέτρα που έχει υποβάλει κατά του μουσικοσυνθέτη, υποστηρίζει ότι ενώ εκείνη προσπαθούσε να ανταποκριθεί σε όλους τους ρόλους της, εκείνος την υποτιμούσε και την απαξίωνε.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Γιατί κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίνωα Μάτσα - Τι ζητά
2'

Η Όλγα Κεφαλογιάννη κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του Μίνωα Μάτσα. Η υπουργός Τουρισμού κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του πρώην συζύγου της, με την οποία αιτείται την εκδίωξή του από το κοινό σπίτι τους, στο Παλαιό Ψυχικό και την αποκλειστική επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Στα ασφαλιστικά μέτρα που έχει υποβάλει κατά του μουσικοσυνθέτη, υποστηρίζει ότι ενώ εκείνη προσπαθούσε να ανταποκριθεί σε όλους τους ρόλους της, εκείνος την υποτιμούσε και την απαξίωνε. Σύμφωνα με την υπουργό, ο πρώην σύζυγός της πολλές φορές έφευγε το πρωί από το σπίτι κι επέστρεφε αργά το βράδυ, χωρίς να την ενημερώνει κι έδινε προσοχή στην οικογένειά τους μόνο όταν είχε χρόνο, ενώ επιθυμούσε να έχει απεριόριστο χώρο, προκειμένου να επικεντρωθεί στη μουσική του.

Όπως αναφέρει η Όλγα Κεφαλογιάννη, το περασμένο καλοκαίρι ταξίδεψαν οικογενειακώς στην Κρήτη, λόγω της συναυλίας του πρώην συζύγου της, αλλά εκείνος ήταν διαρκώς απασχολημένος και έκανε πρόβες απομονωμένος.

Επιπλέον σημειώνει, ότι όσο εκείνη βρισκόταν στο Τόκιο, ο Μίνως Μάτσας της ζήτησε μέσω sms να χωρίσουν ενώ την ενημέρωσε ότι θα επικοινωνήσει και με τον δικηγόρο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Όλγα Κεφαλογιάννη αναφέρει πως πριν φύγει για το ταξίδι στην Ιαπωνία, είχε ζητήσει από τον Μίνω Μάτσα να σεβαστεί την ίδια και τα δίδυμα παιδιά τους καθώς είχαν αρχίσει οι ψίθυροι για τη φερόμενη εξωσυζυγική του σχέση. Η ίδια υποστηρίζει, επίσης, ότι «όσο απουσίαζα κυκλοφορούσε απροκάλυπτα με τη νεαρή 22χρονη βοηθό του. Στην Κωνσταντινούπολη έμαθα ότι είχε διαρρεύσει η εξωσυζυγική του σχέση και έτσι αναγκάστηκα να προβώ σε ανακοίνωση», ενώ ισχυρίζεται ότι ο Μίνως Μάτσας εμφανιζόταν σε εστιατόρια της Αθήνας και επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με την 22χρονη βοηθό του.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή