Κέρκυρα: Ηλικιωμένος «βασάνισε» και τραυμάτισε το γαϊδουράκι του

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας
Pixabay
1'

Μια τραγική κατάσταση βγήκε στο φως της δημοσιότητας στην Κέρκυρα με έναν ηλικιωμένο που μεταχειριζόταν τόσο βάναυσα το γαϊδουράκι που διατηρούσε σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας, προκαλώντας τον τραυματισμό του άτυχου τετράποδου το απόγευμα της Τρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν τον απάνθρωπο τραυματισμό του ζώου και ειδοποίησαν αμέσως τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που έφτασαν γρήγορα στο σημείο και του πέρασαν χειροπέδες. Ο ηλικιωμένος προσήχθη για προανάκριση στο τμήμα, όπου έφτασαν και οι αυτόπτες μάρτυρες που υπέβαλαν καταγγελία.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ του βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.