Καλάβρυτα: «Έστριψα λίγο το τιμόνι για να αποφύγω σύγκρουση με ΙΧ», είπε ο οδηγός του λεωφορείου

Παραλίγο τραγωδία στο πρωινό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ με 15 επιβάτες από τους οποίους 5 μαθητές και 2 δασκάλες του σχολείου Καλαβρύτων που εκτελούσε το σχολικό δρομολόγιο Πάτρα - Καλάβρυτα.
1'

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το τροχαίο ατύχημα με την ανατροπή του λεωφορείου στα Καλάβρυτα, το οποίο μετέφερε μαθητές και εκπαιδευτικούς, εξήγησε ο οδηγός του λεωφορείου.

«Το λεωφορείο είχε κατεύθυνση προς τα Καλάβρυτα. Στο άλλο ρεύμα, πατώντας στη διαχωριστική γραμμή, ερχόταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση από Καλάβρυτα προς Πάτρα» είπε ο οδηγός του λεωφορείου στον ΣΚΑΪ.

«Έστριψα λίγο το τιμόνι, για να αποφύγω τη σύγκρουση με το αυτοκίνητο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συμβεί το τροχαίο», πρόσθεσε.

Μέσα στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 15 άτομα. Ανάμεσά τους 6 μαθητές, εκπαιδευτικοί και ταξιδιώτες που πήγαιναν στα Καλάβρυτα.

Δεν υπάρχει τραυματίας, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες βοηθώντας ο ένας τον άλλον κατάφεραν να απεγκλωβιστούν. Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Παράλληλα άλλο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ μεταφέρει μαθητές και επιβάτες στα Καλάβρυτα, για να μεταβούν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Σχετικές ειδήσεις