Μυτιλήνη: Δυο νέες καταγγελίες έκανε η 14χρονη που κατηγορεί δυο νεαρούς για βιασμό

Τι κατέθεσε η ανήλικη σε ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ
1'

Σε δύο νέες καταγγελίες προχώρησε η 14χρονη που ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα βιασμού από δυο νεαρούς ηλικίας 21 και 22χρονών.

Η ανήλικη κατέφθασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Μυτιλήνης το απόγευμα της Τετάρτης και κατήγγειλε ακόμη δύο πρόσωπα, έναν 64χρονο και έναν ακόμη 22χρονο. Ειδικότερα τον 64χρονο κατηγορεί για γενετήσιες πράξεις και τον δεύτερο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Στην κατάθεση της η 14χρονη η οποία έγινε με παρουσία ψυχολόγου, υποστήριξε πως με τον 64χρονο είχε συνευρεθεί ερωτικά τον περασμένο Αύγουστο σε σπίτι στον Αγιάσο, με την θέλησή της, ωστόσο ο ίδιος βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές του πράξεις με το κινητό του τηλέφωνο.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους από την Ασφάλεια Μυτιλήνης και συνεχίζεται η προανάκριση σε συνδυασμό με την καταγγελία βιασμού που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες.

Στην κατοχή της ΕΛ.ΑΣ τα κινητά των φερόμενων δραστών

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Μυτιλήνης ζήτησε να κατασχεθούν τα κινητά τηλέφωνα των δύο ατόμων που η 14χρονη έχει υποδείξει πως την βίασαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός διέταξε παράλληλα, προκαταρκτική έρευνα, ζητώντας να δοθούν εξηγήσεις από τους δύο νεαρούς ηλικίας 21 και 22 ετών και να λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας, που ουσιαστικά είναι η καταγγελία της 14χρονης και των γονιών της.

Θέλουν ουσιαστικά να εξετάσουν αν υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό από τις αποτρόπαιες πράξεις που καταγγέλλει η 14χρονη στο κινητό τους και στην συνέχεια αν έχει διαμοιραστεί σε τρίτους.

Σχετικές ειδήσεις