Φως στο Τούνελ: «Μας έφεραν το παιδί νεκρό»

Η διοικητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδος, εξιστόρησε τι συνέβη το βράδυ που το 15 μηνών παιδί έφτασε στο νοσοκομείο.

Φως στο Τούνελ: «Μας έφεραν το παιδί νεκρό»
1'

Η διοικητής του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας, Μαρία Μπαχού μίλησε στο «Τούνελ» για τα όσα συνέβησαν στο Νοσοκομείο, όταν έφτασε το μόλις δεκαπέντε μηνών παιδί, εξιστορώντας τι συνέβη το βράδυ που πέθανε.

«Όταν το έφεραν σε εμάς το παιδί ήταν ήδη νεκρό και μετά οδηγήθηκε για νεκροψία. Μας το έφεραν νεκρό, το είδα και εγώ που δεν είμαι γιατρός.», υπογράμμισε στην τηλεοπτική της συνέντευξη.

Σύμφωνα με τα όσα η ίδια ανέφερε οι γιατροί του Νοσοκομείου προσπαθούσαν για αρκετή ώρα να το επαναφέρουν γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αλλά δεν καταφέραν να κάνουν κάτι.

Σε απάντηση στα όσα λένε οι συγγενείς του παιδιού ότι δεν υπήρχε παιδίατρος στο νοσοκομείο τόνισε ότι υπάρχει Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Τις άλλες μέρες μεταφέρονται στο Πύργο ή στην Πάτρα με ασθενοφόρο.

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν κλήθηκε παιδίατρος. Πρώτον γιατί όπως προείπαμε το παιδί ήταν νεκρό και μας το έφεραν στα χέρια. Εάν χρειαστεί να διακομισθεί ένα παιδί με ασθενοφόρο, το μεταφέρουν στο πιο κοντινό Νοσοκομείο. Εφόσον διαπιστώθηκε ο θάνατος τι άλλο να κάναμε; Εάν το παιδί ήταν ζωντανό θα έφευγε για Πύργο άμεσα», πρόσθεσε.

Σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζουν οι συγγενείς του άτυχου μωρού ότι στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο χάνονται συχνά παιδιά η διοικητής απάντησε ότι είναι η πρώτη φορά που έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιο περιστατικό…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή