Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κατέθεσε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου - Ζητά 300.000 ευρώ αποζημίωση

Στις δηλώσεις της η κυρία Λατινοπούλου είχε ονοματίσει τον Κυριάκο Βελόπουλο ως τον «ενορχηστρωτή της προσπάθειας πολιτικής εξόντωσής της»

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κατέθεσε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου - Ζητά 300.000 ευρώ αποζημίωση
1'

Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, κατέθεσε αγωγή κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου.

Στην αγωγή, την πρώτη και την τελευταία σελίδα της οποίας ανήρτησε στο Χ ο δικηγόρης της κυρίας Λατινοπούλου, Φαήλος Κρανιδιώτης, η πρόεδρος της Φωνής Λογικής ζητά αποζημίωση 300.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που υποστηρίζει ότι έχει υποστεί.

Παράλληλα η κυρία Λατινοπούλου ζητά ο κ. Βελόπουλος να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του κόμματός του, στους λογαριασμούς του στα social media και σε καθημερινή εφημερίδα η τελεσίδικη απόφαση.

Η ίδια, πριν από έναν μήνα, είχε κάνει λόγο σε δηλώσεις της για «πόλεμο λάσπης» που έχουν στήσει κάποιοι σε βάρος της προσθέτοντας ότι «ενορχηστρώνουν επιθέσεις σε βάρος μου και δίνουν ψεύδη σε πληρωμένα πιστόλια».

Στις δηλώσεις της η κυρία Λατινοπούλου είχε ονοματίσει τον Κυριάκο Βελόπουλο ως τον «ενορχηστρωτή της προσπάθειας πολιτικής εξόντωσής της» κατηγορώντας τον ότι «έστειλε SMS ότι την ημέρα των ευρωεκλογών η Λατινοπούλου κολυμπούσε με επιχειρηματία στην Αίγινα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή