Βόλος: Ούτε εγκληματική ενέργεια, ούτε αυτοκτονία - Τι προκύπτει από την έρευνα για τον 37χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομική ρευνα και από την εξέταση βιντεοληπτικού υλικού, δεν προκύπτει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αλλά ούτε της αυτοκτονίας.

Βόλος: Ούτε εγκληματική ενέργεια, ούτε αυτοκτονία - Τι προκύπτει από την έρευνα για τον 37χρονο
1'

Ποσότητα αλκοόλ φαίνεται να είναι καταναλώσει ο 37χρονος επιχειρηματίας Γ.Π., που βρέθηκε νεκρός από πτώση από παράθυρο ξημερώματα, του Σαββάτου, στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό 2ας Νοεμβρίου στον Βόλο.

Σύμφωνα με το magnesianews οι αρχές προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο της θανάσιμης πτώσης, καθώς δεν προκύπτουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας, αλλά ούτε και αυτοκτονίας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πρώτη εξέταση που έγινε από την ιατροδικαστή δεν βρέθηκαν ιδιαίτερα ευρήματα, ενώ θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί πόσο αλκοόλ είχε καταναλώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομική έρευνα και από την εξέταση βιντεοληπτικού υλικού, δεν προκύπτει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αλλά ούτε της αυτοκτονίας, καθώς δεν βρέθηκε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που έπεσε στο κενό. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία μάλλον φαίνεται ότι ο θάνατος του 37χρονου, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία οφείλεται σε θανάσιμη πτώση, ίσως και από ατύχημα.

Ακόμη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ολοκληρώθηκε και η ιατροδικαστική εξέταση της 25χρονης γνωστής του θύματος, στο σπίτι της οποίας κατέληξαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην οποία επίσης δεν εντοπίστηκαν ευρήματα που να ανατρέπουν την αρχική της κατάθεση και η ίδια πήγε για ύπνο και όταν ξύπνησε το πρωί ο 37χρονος είχε φύγει από το σπίτι της.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή