Μυτιλήνη: Αδιανόητοι ισχυρισμοί από την μητέρα της 13χρονης που βιάστηκε - «Πήγαινε μόνη της»

Απίστευτα τα όσα υποστηρίζει η ίδια η μητέρα της 13χρονης

Μυτιλήνη: Αδιανόητοι ισχυρισμοί από την μητέρα της 13χρονης που βιάστηκε - «Πήγαινε μόνη της»
2'

Αδιανόητες αποκαλύψεις για τον βιασμό της 13χρονη στην Μυτιλήνη καθώς η ίδια της η μητέρα με δηλώσεις της τόνισε πως το παιδί δεν... βιάστηκε αλλά πήγαινε με τους συγκεκριμένους άνδρες με τη θέλησή της!

Όπως ανέφερε μιλώντας στο MEGA, η μητέρα του παιδιού, ανέφερε πως η κόρη της της είπε ότι οι επαφές που είχε με 3-4 άτομα έγινε με τη θέλησή της ενώ αποκάλυψε πως ένας 64χρονος συγχωριανός τους της έκανε ανήθικες προτάσεις.

«Δεν είναι βιασμοί αυτά. Η μικρή μας έχει παραδεχτεί ότι έχει πάει με τη θέλησή της. Από ότι μας έχει πει εμάς στους γονείς της, έχει πει 3-4 αγόρια. Πιστεύω ότι δεν είναι βιασμοί. Με τίποτα, Μου είπε η μικρή ότι δεν την πήρε κανένας με το ζόρι», ανέφερε η μητέρα της 13χρονης.

«Ήρθε μία μέρα και μου λέει ‘μαμά αυτός με παρενοχλεί’ και μου δίνει μία τσάντα με κάτι εσώρουχα και εκεί τρελάθηκα. Τα έχασα. Τα είχε αγοράσει εκείνος και τα είχε δώσει στη μικρή», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί πως η υπόθεση αυτή ήρθε στη δημοσιότητα μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε το παιδί γιατί δημοσιοποιήθηκε βίντεο της ενώ είχε ερωτική συνεύρεση με δυο άτομα.

Τέλος, σύμφωνα με το MEGA, η οικογένεια της 13χρονης δέχτηκε απειλές αμέσως μετά από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης και την κατάθεση μήνυσης για βιασμό.

Τι ανέφερε ο πατέρας της 13χρονης

Στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας της 13χρονης.

«Τραβάμε ένα Γολγοθά και έχουμε και έναν πόλεμο. Δεχόμαστε απειλές για να αποσύρω τις μηνύσεις. Είμαστε δύσκολα και ειδικά το κορίτσι. Η αλήθεια θα βγει στο φως. Η μικρή ντρεπόταν και ήταν σε άθλια κατάσταση. Το παιδί περνάει δύσκολα. Ξέρω πως άνθρωποι γνωρίζουν πράγματα στο χωριό. Να πουν όσα γνωρίζουν έστω ανώνυμα για να σωθούν και άλλα κορίτσια».

«Μας έχουν κάνει πληθώρα με καταγγελίες πως εγώ κακομεταχειρίζομαι την οικογένειά μου. Από το χωριό μπορούν να πουν ποιος είμαι. Βρήκε τη δύναμη η μικρή και είμαστε τυχεροί που το παιδί μας είναι εδώ. Να μιλάνε οι άνθρωποι».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή