«Ας βάλουμε πατάκια να μην χαλάσει το πάτωμα», λέει ο πυροσβέστης που τον κατέβασαν από το λεωφορείο

Οδηγός λεωφορείου κατέβασε εθελοντή πυροσβέστη επειδή φορούσε... τα άρβυλα - Τι καταγγέλλει ο νεαρός στο Newsbomb.gr 

«Ας βάλουμε πατάκια να μην χαλάσει το πάτωμα», λέει ο πυροσβέστης που τον κατέβασαν από το λεωφορείο
2'

Μετά το περιστατικό με τον νεαρό που αναγκάστηκε να κατέβει από λεωφορείο επειδή μετέφερε τη γάτα του σε ειδική τσάντα, μία νέα καταγγελία για ακατάλληλη συμπεριφορά οδηγού λεωφορείου έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με την καταγγελία εθελοντή πυροσβέστη, που μίλησε στο Newsbomb.gr οδηγός λεωφορείου της γραμμής 509 τον ανάγκασε να κατέβει επειδή φορούσε τις αρβύλες του, οι οποίες θεωρήθηκαν απειλή για το πάτωμα του οχήματος.

Όπως ανέφερε ο Σταύρος, εθελοντής πυροσβέστης, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο από τη στάση Κηφισιά, προκειμένου να κατευθυνθεί προς την υπηρεσία του. Επικύρωσε το εισιτήριό του, ωστόσο λίγο μετά, ο οδηγός τού ζήτησε να αποβιβαστεί, αναφέροντας ότι οι αρβύλες του θα προκαλούσαν φθορά στο πάτωμα του λεωφορείου.

Ο πυροσβέστης ανέφερε ότι «ο οδηγός μου ζήτησε να κατέβω με την αιτιολογία πως οι αρβύλες του θα προξενούσαν ζημιά στο πάτωμα». Παρά το γεγονός ότι ο Σταύρος εξήγησε πως είναι εθελοντής πυροσβέστης και ότι βιαζόταν να φτάσει στην υπηρεσία του, ο οδηγός δεν άλλαξε στάση, επιμένοντας να τον αποβιβάσει. Ο ίδιος μάλιστα περιέγραψε πως όταν του ζητήθηκε να κατέβει, «πάγωσε», καθώς ήταν πρωί και έπρεπε να φτάσει στην εργασία του.

Μόλις κατέβηκε, ο Σταύρος επικοινώνησε αμέσως με τον ΟΑΣΑ για να αναφέρει το περιστατικό, ωστόσο, όπως είπε, δεν πίστευαν αυτό που άκουγαν.

«Του λέω ότι "αν φύγω από το λεωφορείο, θα χάσω την υπηρεσία μου. Αυτός επέμενε ξανά και ξανά να κατέβω από το λεωφορείο, διότι θα κάνω ζημιά στο πάτωμα". Τελικά, κατέβηκα. "Πάγωσα" εκείνη τη στιγμή. Πήρα τηλέφωνο τον ΟΑΣΑ και τους είπα ακριβώς τι είχε γίνει. Δεν πίστευαν "στα αυτιά" τους όταν τους είπα τι έγινε. Έκανα καταγγελία γραπτά και τηλεφωνικά», πρόσθεσε.

«Στη συνέχεια πήρα το άλλο λεωφορείο, το 535, και πήγα στην υπηρεσία. Δεν θέλω να συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι αντίστοιχο. Είναι κρίμα να συμβεί σε άλλον. Αυτό με απογοήτευσε, ο τρόπος που με αντιμετώπισε ο οδηγός», πρόσθεσε.

«Μάλλον έπεσα σε κάποιον που είχε νεύρα. Αν είναι έτσι, ας βάλουν πατάκια για να μην έχουμε πρόβλημα», πρόσθεσε ο Σταύρος.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή