Αμαλιάδα: Σε βρεφική ηλικία ξεψύχησε η αδερφή της 24χρονης Ειρήνης

Ήταν πριν από 10 χρόνια όταν η λίγων μηνών αδερφή της 24χρονης σήμερα Ειρήνης «έσβησε» με τα αίτια του θανάτου της να παραμένουν μέχρι σήμερα ασαφή

Αμαλιάδα: Σε βρεφική ηλικία ξεψύχησε η αδερφή της 24χρονης Ειρήνης
1'

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον θάνατο των τεσσάρων βρεφών στην Αμαλιάδα και την πιθανή εμπλοκή της 24χρονης Ειρήνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Απογευματινή», ήταν πριν από 10 χρόνια όταν η λίγων μηνών αδερφή της 24χρονης σήμερα Ειρήνης «έσβησε» με τα αίτια του θανάτου της να παραμένουν μέχρι σήμερα ασαφή.

Το χρονικό των νεκρών παιδιών στην Αμαλιάδα

Το 2021 η 24χρονη σήμερα Ειρήνη πρόσεχε το παιδί μιας φίλης της στην Κάτω Αχαΐα. Το έξι μηνών βρέφος έχασε ξαφνικά τη ζωή του, χωρίς ωστόσο να υπάρξει η παραμικρή υποψία για εγκληματική ενέργεια.

Το 2022 άφησε την τελευταία του πνοή το παιδί της 24χρονης σήμερα Ειρήνης. Ήταν μόλις 19 ημερών και έσβησε μέσα στο σπίτι.

Το 2023 πεθαίνει άλλο παιδί της, ένα βρέφος μόλις 2 μηνών, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Τον Αύγουστο του 2024 πεθαίνει το παιδί μιας φίλης της, που εκείνη την ημέρα πρόσεχε η 24χρονη. Σε αυτή την περίπτωση, η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη, ωστόσο αναμένονται οι απαντήσεις από τις τοξικολογικές.

Η 24χρονη αρνείται ότι ευθύνεται για τους θανάτους των μωρών, ενώ η μητέρα του τέταρτου νεκρού μωρού και φίλη της, είπε πως, «επικοινώνησε χθες μαζί μου και με ρώτησε γιατί την κατηγορώ για τον θάνατο του μωρού μου; Είπα ότι εγώ δεν είπα τίποτα, το μόνο που είπα είναι ότι έχω υποψίες και ψάχνω να δω γιατί πέθανε το μωρό μου», ενώ ξεκαθάρισε πως είχε κάνει όλες τις εξετάσεις όταν πέθανε το μωρό της.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή