Νέα διάσταση στο θρίλερ της Αμαλιάδας: Καθαρός ο γονιδιακός έλεγχος για το πρώτο παιδί της 24χρονης

Ο έλεγχος που έγινε στον πρώτο παιδί που πέθανε, είναι καθαρός και δεν οφείλεται στο γονιδιακό πρόβλημα, όπως τουλάχιστον ισχυριζόταν η 24χρονη μητέρα από την Αμαλιάδα

Νέα διάσταση στο θρίλερ της Αμαλιάδας: Καθαρός ο γονιδιακός έλεγχος για το πρώτο παιδί της 24χρονης
2'

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση με το θάνατο των τεσσάρων παιδιών, τα οποία πέθαναν ενώ ήταν παρούσα η 24χρονη Ειρήνη από την Αμαλιάδα, έρχεται να δώσει ο γονιδιακός έλεγχος που έγινε τόσο στην ίδια όσο και στα δύο νεκρά παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος που έγινε στον πρώτο παιδί που πέθανε, είναι καθαρός και δεν οφείλεται στο γονιδιακό πρόβλημα, όπως τουλάχιστον ισχυριζόταν η 24χρονη μητέρα από την Αμαλιάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, για το δεύτερο παιδί χρειάζεται περαιτέρω έρευνα.

Σημειώνεται ότι το πρώτο παιδί έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 19 ημερών και το δεύτερο 6 μηνών.

Οι αλλεπάλληλες συμπτώσεις έχουν μετατρέψει πλέον την υπόθεση σε ένα πρωτόγνωρο θρίλερ, με τον εισαγγελέα Πατρών να έχει διατάξει περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο.

Εμφανίστηκε αυτοβούλως στο τμήμα Ασφαλείας η 24χρονη

Στο μεταξύ λίγο νωρίτερα, η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου ζήτησε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για τον θάνατο του βρέφους της φίλης της, με την οποία συγκατοικούσαν, και άφησε την τελευταία του πνοή στις 5 Αυγούστου 2024. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κατέθεσε πως ισχύουν τα όσα είχε πει στην αρχική της κατάθεση. «Θέλω επιπλέον να τονίσω ότι, όταν ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που καλέσαμε, το μωρό ήταν ζωντανό. Πώς γίνεται να του έκανα κάτι εγώ και να πέθανε; Αφού ήταν ζωντανό» είπε χαρακτηριστικά.

«Κλειδί» στην υπόθεση το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο των δύο πρώτων παιδιών

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι συγκλονιστικά τα ευρήματα από την σύνδεση του θανάτου του μωρού που πέθανε το 2021 στα χέρια της Ειρήνης με τον θάνατο του πρώτου παιδιού της το 2022, αφού και τα δύο βρέφη κατέληξαν από διάμεση πνευμονίτιδα.

Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που το μωρό που απεβίωσε το 2021 έμεινε με την 24χρονη, με λίγες ώρες μετά να καταλήγει στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», για τον θάνατο του τέταρτου μωρού που απεβίωσε τον Αύγουστο του 2024 είναι νωρίς να βγει επίσημη ιατροδικαστική έκθεση, αφού εκκρεμούν οι ιστολογικές εξετάσεις.

Το δεύτερο παιδί της Ειρήνης έφυγε επίσης από διάμεση πνευμονίτιδα.

Με πληροφορίες από Mega, pelop.gr, tempo24.news

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή