Κώστας Γιαννόπουλος: «Ο σύντροφος της μητέρας κακοποιούσε την Ειρήνη και τα αδέρφια»

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος, από το 2017 άρχισε να δέχεται αναφορές για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε η ανήλικη Ειρήνη Μουρτζούκου

Κώστας Γιαννόπουλος: «Ο σύντροφος της μητέρας κακοποιούσε την Ειρήνη και τα αδέρφια»
1'

Νέες αποκαλύψεις για τις συνθήκες που μεγάλωσε η Ειρήνη Μουρτζούκου έκανε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Κώστας Γιαννόπουλος αποκάλυψε πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε το 2015, όταν η ανήλική τότε Ειρήνη έφυγε από το σπίτι της. Το «Χαμόγελο» ήθελε να βοηθήσει, όμως η Ειρήνη γύρισε ξανά στο σπίτι της.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος, από το 2017 άρχισε να δέχεται αναφορές για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε η ανήλικη Ειρήνη και τα αδέλφια της. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται απλά για ένα δύσκολο περιβάλλον, αλλά οι αναφορές που έφταναν στον Χαμόγελο ήταν φρικτές.

«Μεγάλος παράγοντας των προβλημάτων ήταν ο σύντροφος της μητέρας», είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος είχε κακοποιήσει και είχε βιαιοπραγήσει κατά όλων των παιδιών.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος μίλησε και για ένα παιδί που πέθανε, λέγοντας πως «το είχε κατασκοτώσει ο σύντροφος», χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σημείωσε πως η Πρόνοια είχε ενημερωθεί, αλλά τόνισε πως ούτως ή άλλως η υπηρεσία υπολειτουργεί,

Συνέχισε λέγοντας πως η Ειρήνη και τα αδέρφια της είχαν στην ουσία εγκαταλειφθεί, ενώ στη συνέχεια είπε πως κάποιος από την ευρύτερη οικογένεια της 24χρονης Ειρήνης είχε προσεγγίσει το Χαμόγελο για να απομακρύνει από την οικογένεια της ανήλικη τότε κοπέλα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή