Φούρνοι σε Ίλιον και Θεσσαλονίκη φτιάχνουν βασιλόπιτες με γεύσεις μουσακά, παστουρμά και γραβιέρα

Άλλη διάσταση στο αγαπημένο έδεσμα της Πρωτοχρονιάς.

Φούρνοι σε Ίλιον και Θεσσαλονίκη φτιάχνουν βασιλόπιτες με γεύσεις μουσακά, παστουρμά και γραβιέρα
EUROKINISSI.
1'

Βασιλόπιτες που αποτελούν μία πραγματική πρόκληση, τόσο γευστικά, όσο και οπτικά, παράγει ένας φούρνος στο Ίλιον, δίνοντας άλλη διάσταση στο παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο έδεσμα.

Βασιλόπιτα παστουρμά με γραβιέρα Νάξου, βασιλόπιτα μουσακά, βασιλόπιτα καρμπονάρα, ξεχωρίζουν από τις αλμυρές γεύσεις, ενώ στις γλυκιές, οι επιλογές είναι εξίσου εντυπωσιακές. Εκτός από τις βασιλόπιτες, χαμός γίνεται και για τα τσουρέκια, ειδικότερα αυτό με γεύση Dubai Chocolate, «πατώντας» στο γλυκό που έχει γίνει viral παγκοσμίως.

Σε άλλο φούρνο, στη Θεσσαλονίκη, ξεχωρίζουν οι: Βασιλόπιτα πάβλοβα, βασιλόπιτα τσιζκέικ, αρμενοβίλ, κρέμα κάστανο, κρέμα μήλο κανέλα, μιλφέιγ, μπουγάτσα, μπλακ φόρεστ κ.ά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή