Παλαιό Φάληρο: Σαρώνουν υλικό από κάμερες οι αστυνομικοί για την άγρια δολοφονία του 61χρονου

Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει ότι το κίνητρο του δράστη ήταν η ληστεία.

Παλαιό Φάληρο: Σαρώνουν υλικό από κάμερες οι αστυνομικοί για την άγρια δολοφονία του 61χρονου
1'

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για την άγρια δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο με θύμα τον 61χρονο ιδιοκτήτη πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών που εντοπίστηκε μαχαιρωμένος στις τουαλέτες του καταστήματός του.

Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει ότι το κίνητρο του δράστη ήταν η ληστεία.

Σαρώνουν τις κάμερες της περιοχής

Οι αστυνομικοί σαρώνουν τις κάμερες στο Παλαιό Φάληρο στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν αυτόν που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 61χρονο.

Στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το MEGA, αστυνομικός της Ασφάλειας εντοπίζει στον χώρο του εγκλήματος μια καραμπίνα, την ελέγχει εάν έχει χρησιμοποιηθεί. Πίσω του η σορός του επιχειρηματία έχει καλυφθεί με σεντόνι.

Κάτοικοι της περιοχής έχουν δώσει σημαντικές πληροφορίες στους αστυνομικούς. Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, ο δράστης εθεάθη να πηγαίνει και να φεύγει από το πρακτορείο με τα πόδια.

Το χρονικό της δολοφονίας στο Παλαιό Φάληρο

Τον 61χρονο βρήκε μέσα σε μία λίμνη αίματος μια γυναίκα, η οποία μπαίνοντας στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών είδε κηλίδες αίματος, την ταμειακή μηχανή αδειασμένη στο πάτωμα και την πόρτα της τουαλέτας ανοιχτή.

«Μπήκε μία κοπέλα μέσα να παίξει το δελτίο της δεν ήταν κανένας και κοίταξε πίσω από τον πάγκο και τον είδε κάτω, αιμόφυρτο. Είχε πάρα πολύ αίμα και δεν μπορούσαμε να δούμε που είναι το χτύπημα», είπε κάτοικος της περιοχής.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή