Νέο βίντεο από τη συμπλοκή στη Μεταμόρφωση: «Δώστε μου ένα μαχαίρι, να τον σφάξω – Θα σας σκοτώσω»
«Κόβουν» την ανάσα οι εικόνες από την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών, στη Μεταμόρφωση.
![Νέο βίντεο από τη συμπλοκή στη Μεταμόρφωση: «Δώστε μου ένα μαχαίρι, να τον σφάξω – Θα σας σκοτώσω»](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2025/01/28/99f18df5-metamorfosi.jpg?t=6e9rbFREtxXl7CNgILeERw)
Νέα βίντεο – ντοκουμέντα από την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών στη Μεταμόρφωση σοκάρουν. «Θα σας σκοτώσω όλους, ρε. Τι μου σηκώνεις το χέρι; Ποιος είναι ο μάγκας; Έλα», ακούγεται να ουρλιάζει νεαρός.
Οι νεαροί, ανάμεσα σε αυτούς και αρκετοί ανήλικοι, έδωσαν ραντεβού μέρα – μεσημέρι στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, για να λύσουν τις διαφορές τους. Στο βίντεο, φαίνονται οι δύο αντίπαλες ομάδες να στέκονται σε απόσταση «αναπνοής» και να διαπληκτίζονται.
«Τρέχανε σε διάφορα σημεία άλλοι πήραν τα μηχανάκια τους, άλλοι τα αυτοκίνητα και ο άλλος ένας εδώ, φαινόταν ότι αυτός έφαγε την κατσαβιδιά στο μπούτι πίσω, ήρθε εδώ και φώναζε να του δώσουμε και καλά ένα μαχαίρι για να τον σφάξει», αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας.
Αμέσως μετά τη συμπλοκή, οι νεαροί το βάζουν στα πόδια. Ο δράστης, 18 ετών, που φέρεται να τραυμάτισε με ένα κατσαβίδι τον άλλον νεαρό, 19 ετών, είναι εκτός εαυτού. «Θα σας σκοτώσω όλους», φωνάζει.
Οι πρώτες δύο μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ καταφθάνουν στο σημείο, αναζητώντας τους δράστες. Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από περίοικους για την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ των δύο αντίπαλων ομάδων. Όταν έφθασαν στο σημείο, εντόπισαν έναν πεταμένο σουγιά, ένα κινητό τηλέφωνο, σκισμένα ρούχα αλλά και την ταυτότητα ενός εκ των ανήλικων δραστών.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε εννέα άτομα, ανάμεσα σε αυτούς και πέντε ανήλικοι. Το πρωί της Τρίτης (28/01), όλοι μαζί οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν.
Ο 18χρονος που φέρεται να τραυμάτισε με το κατσαβίδι τον 19χρονο, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ, οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους πλην ενός, ο οποίος θα πρέπει να δίνει το «παρών», μία φορά τον μήνα, στο Αστυνομικό Τμήμα της Κηφισιάς.
«Ο εντολέας μου αφέθηκε χωρίς κανένα περιοριστικό όρο από υλικό καμερών δεν προέκυψε κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο ενοχής εις βάρος του», ανέφερε ο δικηγόρος του ανήλικου κατηγορούμενου, Γιάννης Τούντας.
Οι νεαροί απομακρύνθηκαν από το σημείο της συμπλοκής με αυτοκίνητα, στην προσπάθεια να εξαφανισθούν. Ωστόσο, κάμερες ασφαλείας της περιοχής τούς πρόδωσαν με τις αρχές να φθάνουν γρήγορα στα ίχνη τους.