Η «Οδύσσεια» στην Πύλο: Matt Damon, Tom Holland και Christopher Nolan στη Μεσσηνία

Η επιτυχία των γυρισμάτων της «Οδύσσειας» στην Πύλο αναμένεται να προσδώσει διεθνή λάμψη στην περιοχή

Η «Οδύσσεια» στην Πύλο: Matt Damon, Tom Holland και Christopher Nolan στη Μεσσηνία
2'

Τα λαμπερά αστέρια του Χόλυγουντ που θα πάρουν μέρος στα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν, βρίσκονται από την Τετάρτη 5 Μαρτίου στη Μεσσηνία. Τα γυρίσματα σύμφωνα με το πρόγραμμα έχουν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 7 Μαρτίου.

Ο Matt Damon, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης πέρασε την πόρτα εξόδου του διεθνούς αεροδρομίου της Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος»,σύμφωνα με την ΕΡΤ. Λίγη ώρα αργότερα βγήκε και ο Tom Holland ενώ εκεί βρίσκονταν και ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Christopher Nolan μαζί με τον διευθυντή φωτογραφίας στις ταινίες του, Hoyte van Hoytema. Συνολικά έφθασαν 180 άτομα με δυο απευθείας πτήσεις από το Μαρόκο, μεταξύ των οποίων ηθοποιοί αλλά και το βασικό μέρος της παραγωγής.

Οι πρόβες με τους βοηθητικούς ηθοποιούς της «Οδύσσειας»

Χθες το απόγευμα ο Βρετανός σκηνοθέτης βρέθηκε στο λιμάνι της Πύλου συνοδευόμενος από τον επίσης βραβευμένο με Όσκαρ (για την ταινία Όπενχάιμερ) διευθυντή φωτογραφίας του, Hoyte Van Hoytema.

Τουλάχιστον εκατό βοηθητικοί ηθοποιοί βρίσκονται στην περιοχή ώστε το αποτέλεσμα της νέας κινηματογραφική παραγωγής της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν που φέρνει τον κόσμο του Ομήρου στο σήμερα, να είναι εντυπωσιακή. Το Newsbomb εξασφάλισε φωτογραφίες από τις πρόβες με τους βοηθητικούς ηθοποιούς στην Πύλο.

Φωτογραφίες από τις πρόβες με τους βοηθητικούς ηθοποιούς της «Οδύσσειας» στην Πύλο:

Η θρυλική συνάντηση του Οδυσσέα με τον Κύκλωπα

Εξαιρετικά σημαντική είναι η σκηνή που θα γυριστεί στο Σπήλαιο του Νέστορος και την παραλία Βοϊδοκοιλίας, καθώς εκεί θα αποδοθεί η θρυλική συνάντηση του Οδυσσέα με τον Κύκλωπα.

«Λόγω της απομακρυσμένης τοποθεσίας, η παραγωγή έχει προβλέψει τη μεταφορά των ηθοποιών και του συνεργείου με ελικόπτερα», αποκάλυψε ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου του Δήμου Πύλου - Νέστωρος, Κώστας Ηλιόπουλος μιλώντας στο Newsbomb, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική πρόσβαση και η απρόσκοπτη πραγματοποίηση των γυρισμάτων σε αυτό το μοναδικό και μαγευτικό σημείο.

Ο σχολιασμός είναι απενεργοποιημένος

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή