Θλίψη για τον θάνατο του οδηγού ταξί: Δούλευε εναλλάξ με τη γυναίκα του το ίδιο όχημα για μεροκάματο

Βίντεο ντοκουμέντο από την σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων
2'

Συγκλονιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον άτυχο οδηγό ταξί που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Κυριακής (16/3) στο Περιστέρι όταν μία 22χρονη οδηγός που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλ έπεσε πάνω στο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newbomb.gr, ο άτυχος οδηγός του ταξί ήταν αλβανικής καταγωγής.

Ο άτυχος ταξιτζής ήταν παντρεμένος και μαζί με τη σύζυγό του δούλευαν εναλλάξ βάρδιες στο ταξί προκειμένου να εξασφαλίσουν το μεροκάματό τους για να ζήσουν.

Το πτώμα του άτυχου 47χρονου μεταφέρθηκε στα Τίρανα όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Τίρανα μετέβη και ο ιδιοκτήτης του ταξί προκειμένου να συλλυπηθεί την οικογένεια του άτυχου οδηγού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά την κηδεία και αφού ιδιοκτήτης του ταξί επιστρέψει από την Αλβανία θα επικοινωνήσει με το ΣΑΤΑ με απώτερω σκοπό να βρεθεί ένας τρόπος προκειμένου να βοηθηθεί η οικογένεια του εκλιπόντα.

Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα

Σύμφωνα με βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, το ΙΧ στο οποίο επέβαινε η κοπέλα, μία φίλη της και ένας φίλος της, όλοι γεννημένοι το 2001, κινείτο με υπερβολική ταχύτητα και δεν φαίνεται να ελαττώνει στο φανάρι, με αποτέλεσμα να παραβιάσει το κόκκινο και να χτυπήσει πλαγιομετωπικά το ταξί, το οποίο εκινείτο κανονικά στο ρεύμα προς Πετρούπολη.

Η δύναμη της σύγκρουσης ήταν τόσο ισχυρή που το ταξί ακινητοποιήθηκε στο κράσπεδο, ενώ το ΙΧ καρφώθηκε σε κολόνα. Βίντεο από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής επιβεβαιώνουν πως το ταξί είχε προτεραιότητα, καθώς ο οδηγός του είχε πράσινο.

Φρουρούμενη στο νοσοκομείο η 22χρονη οδηγός

Στο μεταξύ η 22χρονη οδηγός του μοιραίου οχήματος που προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη και φρουρούμενη στο νοσοκομείο καθώς όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο όχημα που οδηγούσε η 22χρονη ακόμη τρία άτομα.

Η νεαρή οδηγός αναμένεται αύριο Τρίτη (18/3) να απολογηθεί για την πράξη της.

Σχετικές ειδήσεις