Σοκ στην Πάτρα: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του 15 φορές! (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας και όχι μόνο ένα αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί στη περιοχή Αγυιάς.

Σοκ στην Πάτρα: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του 15 φορές! (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)
1'

Ένας 43χρονος μαχαίρωσε πάνω από 15 φορές την 37χρονη γυναίκα, με την οποία διατηρούσε σχέση και μάλιστα μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών.

Η αλλοδαπή γυναίκα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο 43χρονος, ο οποίος έβαψε τα χέρια του με το αίμα της ίδιας της γυναίκας που είχε σχέση, καθώς φέρει τραύματα στο χέρι.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 09:00 σε καφενείο που φέρεται να διατηρούσαν θύμα και θύτης.

Το ζευγάρι, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχουν δύο παιδιά μαζί εκτός γάμου άρχισαν να τσακώνονται. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τα αίματα άναψαν! Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο 43χρονος άνδρας θα άρπαζε ένα μαχαίρι και θα το κάρφωνε με μανία στο σώμα της συντρόφου του. Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε πάνω από 15 μαχαιριές, η μία μάλιστα στο λαιμό!

Οι περίοικοι βλέποντας τη γυναίκα αιμόφυρτη νόμιζαν πως ήταν ήδη νεκρή!

Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου και η κατάστασή της είναι σοβαρή.

Το ζευγάρι λογομαχούσε συχνά και προ ημερών είχε δημιουργηθεί και άλλο επεισόδιο. Μάλιστα είχαν οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα για να μηνύσουν ο ένας τον άλλον.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: Thebest.gr, dete.gr και Patrastimes.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή