Τραγικό τέλος για το αγνοούμενο ζευγάρι

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα του ζευγαριού στην Ευρυτανία, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί κατά τη διάρκεια ορειβασίας στο όρο Χελιδώνα, στην Ευρυτανία.
2'

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε γκρεμό 150 μέτρων, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω εντοπίστηκε τραυματισμένος ο άνδρας.

Μάλιστα, ο άτυχος 72χρονος έπεσε ο ίδιος στην χαράδρα όταν προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα του!

Πήγαν να μαζέψουν τσάι

Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε το βράδυ της Πέμπτης. Το ζευγάρι είχε πάει από το απόγευμα να μαζέψει τσάι στο βουνό Καλλιακούδα. Ωστόσο, άρχισε σίγα - σιγά να νυχτώνει, χωρίς δίνουν σημείο ζωής... Οι συγγενείς με αγωνία μετρούσαν τα λεπτά ένα προς ένα, χωρίς δυστυχώς να έχουν κάποιο ευχάριστο νέο. Ήξεραν πως κάτι κακό είχε συμβεί και χωρίς δεύτερη σκέψη ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Βρήκαν το αυτοκίνητο χωρίς τους ίδιους...

Αμέσως, οι άνδρες της Αστυνομίας άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή. Σύμφωνα με το Lamiareport,gr κοντά στη θέση Προφήτης Ηλίας βρέθηκε το αυτοκίνητο του άτυχου ζευγαριού. Παρά τις επίμονες αναζητήσεις στη γύρω περιοχή μέσα στη νύχτα τα ίχνη του ζευγαριού δεν είχαν ακόμα βρεθεί.

Με το πρώτο φως της ημέρας οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, η 7η ΕΜΑΚ με ειδικό σκύλο, η εθελοντική ομάδα διάσωσης από το Καρπενήσι και φυσικά οι συγγενείς που αγωνιούσαν για τους αγνοούμενους.

Δυστυχώς, τα νέα που ήρθαν λίγες ώρες αργότερα ήταν τραγικά. Το ζευγάρι βρέθηκε μέσα σε μία χαράδρα 150 μέτρων. Ωστόσο, η 65χρονη γυναίκα ήταν νεκρή. Λίγα μέτρα πιο κάτω βρέθηκε τραυματισμένος και ο 72χρονος σύζυγός της, ο οποίος προσπάθησε να τη σώσει, χωρίς να τα καταφέρει.

«Έπεσα στην προσπάθειά μου να τη σώσω»

Ο ηλικιωμένος παρέμεινε για ώρες δίπλα από το άψυχο σώμα της γυναίκας του. Μάλιστα, όταν βρέθηκε στα χέρια των διασωστών δεν μπορούσε να αρθρώσει κουβέντα. Ωστόσο, οι λίγες λέξεις που βγήκαν από τα χείλη του μαρτυρούσαν ότι προσπάθησε να τη σώσει από τη χαράδρα που είχε πέσει, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να βρεθεί και ίδιος στον γκρεμό.