Τραγικός επίλογος για τον δύτη στη Μαγνησία (video)

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 32χρονου δύτη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Κυριακή, στο καμάρι Μαγνησίας.
1'

Ο άτυχος άνδρας έπειτα από τρεις ημέρες βρέθηκε νεκρός 300 μέτρα από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή Μονόπετρου Καμαρίου, φορώντας την στολή του και έχοντας δεμένα βαρίδια στη ζώνη του.

Ωστόσο, μυστήριο αποτελεί το γεγονός ότι δεν είχε εμφανή σημάδια κάκωσης.

Μοιραίες διακοπές!

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι διακοπές του 32χρονου Έλληνα, ο οποίος ζούσε μόνιμα στη Γερμανία θα είχαν για τον ίδιο τραγικό τέλος.

Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με το E-volos.gr, το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο άτυχος άνδρας αποφάσισε να πάει για ψαροντούφεκο στην περιοχή Καμάρι.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ένας ψαράς βρήκε μία κομμένη σημαδούρα και ένα ψαροντούφεκο, τα οποία αναγνώρισε ο πατέρας του αγνοούμενου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Λιμενικές Αρχές, οι άνδρες της οποίας για τρεις ημέρες «χτένισαν» την ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα, στις εντατικές ακόμα και μεταμεσονύχτιες έρευνες, συμμετείχαν ελικόπτερο της 111 Π.Μ., σκάφη και άνδρες του Λιμενικού Σώματος, με δύο ιδιώτες δύτες, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου, η Εθελοντική Ομάδα Λάρισας με τέσσερα άτομα και δύο δύτες, η Λέσχη Εθελοντών Βατραχανθρώπων Βόλου με τέσσερα άτομα και κάτοικοι της περιοχής, όλοι υπό τον συντονισμό του Κ.Λ.Β.

Ωστόσο, η μοίρα του 32χρονου δύτη έμελε να παίξει ένα τραγικό παιχνίδι...