Άλλη μία σύλληψη για παιδική πορνογραφία

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε άλλο ένα άτομο για κατοχή και διακίνηση «σκληρού» παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Άλλη μία σύλληψη για παιδική πορνογραφία
1'

Πρόκειται για έναν 53χρονο, τα στοιχεία του οποίου είχαν ταυτοποιηθεί εδώ και καιρό στο πλαίσιο της πανελλαδικής επιχείρησης «Trojan Horse» για την καταπολέμηση της παιδικής πορνογραφίας.

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε σήμερα από εξειδικευμένο κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο σπίτι του, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής, ο οποίος περιείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας, χωρητικότητας 20 GB περίπου.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά μέσα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012, 210-6476464, 210-6476000, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης: Στη δημοσιότητα ακόμα δύο ονόματα παιδόφιλων

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή