Αύξηση της σωματεμπορίας και των βιασμών στην Ηπειρο

Σωματεμπορία και βιασμοί είναι, πλέον, συχνά φαινόμενα στην Ήπειρο.

Αύξηση της σωματεμπορίας και των βιασμών στην Ηπειρο
2'

Αρκούν δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, για να επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με την επ’ αμοιβή έκδοση γυναικών σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ) στους Άνω Άγιους Ανάργυρους Άρτας, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας Άρτας, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν τρία άτομα, ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η "Κάτοψη", διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ότι μια 38χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Μολδαβίας, ως ιδιοκτήτρια του καταστήματος και 52χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος, προήγαγαν στην πορνεία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πάνω από το κατάστημα 28χρονη υπήκοο Ουκρανίας, έναντι του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ.Ο 52χρονος υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθη για μαστροπεία, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και παράβαση του Νόμου «περί προσωπικών δεδομένων», καθώς εκτός του καταστήματος υπήρχε κάμερα καταγραφής εικόνας, ενώ βεβαιώθηκαν και υγειονομικές παραβάσεις και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.075 ευρώ.

Επίσης, συνελήφθη η 28χρονη υπήκοος Ουκρανίας για παράβαση του Νόμου «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων» και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών ενώ συνελήφθη και μία 25χρονη υπήκοος Ρουμανίας, η οποία απασχολούνταν στο κατάστημα ως σερβιτόρα, στερούμενη βιβλιαρίου υγείας και άδειας αρμόδιας Αρχής.Η 38χρονη αλλοδαπή ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο, αναζητείται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας. Επίσης συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Πρέβεζας ένας 35χρονος,ο οποίος διέμενε στο Κανάλι της Πρέβεζας και κατηγορήθηκε στις 21 Αυγούστου, από μια 20χρονη κοπέλα ότι είχε έρθει σε συνουσία μαζί της παρά την θέλησή της.H κοπέλα διασκέδαζε εκείνο το βράδυ σε παραλιακό club της Πρέβεζας και τις πρώτες πρωινές ώρες δέχθηκε να την συνοδεύσει στο σπίτι της ο δράστης. Όμως δεν την πήγε στο σπίτι της αλλά σε ερημική τοποθεσία και δίχως την θέλησή της ήρθε σε συνουσία μαζί της. Μετά την καταγγελία της κοπέλας και αφού είχε εξετασθεί τότε από γιατρό, η αστυνομία αναζητούσε τον δράστη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα