Συγκινητική βοήθεια στην 8χρονη - Βρήκε εργασία και η μητέρα της

Η διαπίστωση πως οι σημερινές συνθήκες της οικονομικής κρίσης δίνουν την ευκαιρία για να αναπτυχθεί η κοινωνική αλληλεγγύη, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά με την 8χρονη μαθήτρια από τα Χανιά, η οικογένεια της οποίας αδυνατούσε να της αγοράσει ακόμη και τον στοιχειώδη ρουχισμό.

Συγκινητική βοήθεια στην 8χρονη - Βρήκε εργασία και η μητέρα της
1'

Μετά την ανάδειξη του προβλήματος από το Flashnews.gr, ακολούθησε καταιγισμός email από όλη την Ελλάδα προς την κα Χαρίκλεια Ντερμανάκη που ευαισθητοποιήθηκε από το πρόβλημα της οικογένειας η οποία με αξιοπρέπεια αντιμετώπιζε την άσχημη κατάστασή της.

Οι προσφορές ρούχων, χρημάτων , ακόμη και τροφίμων ήταν τόσες πολλές, που ενημερώθηκαν από την κα Ντερμανάκη μέσω mail οι ενδιαφερόμενοι για τον τρόπο που μπορούν να στείλουν την βοήθειά τους.

Πράγματι, το Σάββατο 19/2 σε καφέ στον Δημοτικό Κήπο των Χανίων με την συνδρομή των ευαισθητοποιημένων πολιτών και του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, συγκεντρώθηκε μια μεγάλη ποσότητα ρούχων.

Όπως είπε στο Flashnews.gr, η κα Ντερμανάκη, όχι μόνο απέκτησε ρούχα η 8χρονη μαθήτρια, οι γονείς και ο αδελφός της, αλλά θα δοθούν και σε ιδρύματα.

Συγκεκριμένα, με την συμφωνία της μητέρας της 8χρονης, όσα ρούχα δεν τα χρειάστηκε η οικογένεια θα δοθούν στο ίδρυμα Αγίου Νεκταρίου και στον Άγιο Γεώργιο Κατσιφαριανών, προκειμένου να βοηθηθούν άνθρωποι που επίσης τα έχουν απόλυτη ανάγκη.

Επίσης συγκεντρώθηκαν και τρόφιμα, αλλά το πλέον – ίσως – σημαντικό, είναι πως από την δημοσιοποίηση του θέματος βρέθηκε εργασία για την μητέρα η οποία – όπως και ο σύζυγός της – έμειναν πριν έναν χρόνο άνεργοι.

Συγκεκριμένα, ξενοδόχος των Χανίων πρότεινε στην μητέρα του κοριτσιού να εργαστεί στο ξενοδοχείο με την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου, κάτι που φυσικά η ίδια αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και ανακούφιση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
15:24ME TO N & ME TO Σ

Ρε άντε… δεξιωθείτε!