Καθαρά Δευτέρα: Κούλουμα στην Αθήνα

Με το πέταγμα του χαρταετού και την παραδοσιακή λαγάνα και άλλα εδέσματα γιορτάζουν τα Κούλουμα και οι Αθηναίοι που παρέμειναν στο κλεινόν άστυ.

Καθαρά Δευτέρα: Κούλουμα στην Αθήνα
1'

Στο λόφο του Φιλοπάππου, τους Αθηναίους υποδέχεται η Φιλαρμονική του δήμου ενώ το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής θα διασκεδάσει το κοινό με παραδοσιακή μουσική.

Ο Δήμος Πειραιά, με το σύνθημα «Καθαρά Δευτέρα- Καθαρός Πειραιάς, πετάμε το χαρταετό μας, δεν πετάμε τα σκουπίδια μας», γιορτάζει τα Κούλουμα στην παραλία της Φρεαττύδας έως τις πέντε το απόγευμα.

Ο Δήμος Κηφισιάς, πραγματοποίησε για τους δημότες Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, στο Πάρκο Ηρώων μεγάλη γιορτή, με σαρακοστιανά εδέσματα και μουσική.

Ο Δήμος Περιστερίου, διοργανώνει εκδήλωση για τα Κούλουμα στο Άλσος Περιστερίου με λαϊκό γλέντι για όλους, ενώ θα προσφερθούν δωρεάν μεζέδες και κρασί στο Εκθεσιακό Κέντρο.

Στον Κορυδαλλό, ο δήμος διοργανώνει γλέντι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου με παραδοσιακό χορό και εδέσματα από τους τοπικούς συλλόγους.

Στην Καλλιθέα, ο εορτασμόςγίνεται στην πλατεία Νερού, Παραλία Τζιτζιφιών.

Ο Δήμος Γλυφάδας, ετοίμασε και φέτος γιορτή για τα Κούλουμα, με πέταγμα αετού, νηστίσιμα εδέσματα, κρασί και μουσική, στην περιοχή Πατητήρι στο τέρμα της οδού Κωνσταντίνου Αθανάτου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή