Θύμα απάτης ο Αντώνης Κανάκης

«Το πράγμα έχει φτάσει λίγο στο απροχώρητο και θα μου επιτρέψετε να κάνω αυτή τη διευκρίνιση γιατί σ' αυτή τη χώρα γίνονται πολλά πράγματα.
1'

Έχει να κάνει με το facebook, κάτι με το οποίο δεν είχα καμία σχέση. Θέλω απλά να διευκρινίσω γιατί έχω αρχίσει να έχω πρακτικά προβλήματα στη ζωή μου ότι κανένα από τα προφίλ τα οποία θεωρητικά είμαι εγώ και κανένα από τα pages που υπάρχουν στο facebook δεν έχουν καμία σχέση μαζί μου».

Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Κανάκης ήθελε μέσα από το Ράδιο Αρβύλα να δείξει την ενόχλησή του για τα ψεύτικα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί στο όνομά του στο Facebook και προσποιούνται ότι είναι αυτός.

«Έκανα πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους αυτούς και να τους εξηγήσω ότι δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται, αλλά μάλλον είμαστε ιδιαίτερα αφελείς», είπε και πρόσθεσε:

«Δεν μας έχουν αφήσει άλλη επιλογή, θα απευθυνθούμε στις αρμόδιες αρχές για να κατέβουν όλα αυτά τα ψεύτικα προφίλ, αλλά τέλος πάντων, για να υπάρξει και μια λύση, υπάρχει ένα page στο facebook το οποίο είναι επίσημο πλέον».