Τρικαλινός μέσα σε ένα βράδυ κέρδισε 3 εκατομμύρια ευρώ!

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα και... τσέπωσε 3 εκατομμύρια ευρώ!
1'

Πώς; Αναδείχθηκε σε μεγάλο υπερτυχερό της σαββατιάτικης κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ!

Ο άντρας πήγε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ και χωρίς να το πολυσκεφτεί έπαιξε ένα δελτίο αξίας ενός ευρώ. Ανυποψίαστος για το τι θα ακολουθούσε, επέστρεψε στο σπίτι του και ξέχασε το «φλερτ» του με την τύχη. Υστερα όμως από μερικές ώρες τα γεγονότα τον πρόλαβαν. Παίρνοντας στα χέρια του το «χρυσό» δελτίο του ενός μόλις ευρώ, ο μεγάλος τυχερός ΛΟΤΤΟ είδε ότι κέρδισε...

Η έκπληξη και η χαρά του έγιναν ακόμη μεγαλύτερες, όταν έμαθε ότι ήταν το μοναδικό δελτίο που βρέθηκε στην 1η κατηγορία (6άρια) κατά τη σαββατιάτικη διαλογή της 1.397ης κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ, το οποίο κέρδιζε το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ! Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μάντης για να καταλάβει πώς αντέδρασε σε αυτή την τόσο απρόσμενη είδηση ο κάτοχος του δελτίου. Αυτό πάντως που μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά είναι πως θα του πάρει πολύ καιρό για να συνειδητοποιήσει ότι είναι πλουσιότερος κατά 3 εκατομμύρια ευρώ.

Τα προσωπικά στοιχεία του τυχερού ή άλλες πληροφορίες, όπως, για παράδειγμα, αν είναι παντρεμένος, έχει παιδιά ή εργάζεται, δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά.