Δείτε τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Σε υψηλά επίπεδα θα διατηρηθεί ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο, με τη θερμοκρασία να αγγίζει σε πολλές περιοχές τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
1'

Την ημέρα του Αγίου Πνεύματος αναμένεται πάντως, σύμφωνα με τη ΕΜΥ, σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Το Σάββατο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Η μεγίστη θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 36 και πιθανόν τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες θα είναι οι καιρικές συνθήκες την Κυριακή. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή