Τρόμος για ηλικιωμένο στη Στυλίδα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, διέπραξαν ληστεία σε βάρος 86χρονου στην οικία του, στη Στυλίδα Φθιώτιδας.
1'

Ειδικότερα, σύμφωνα με το lamiastar οι δύο δράστες, φορώντας ο ένας μία κάλτσα στο πρόσωπο και ο άλλος ένα μαντήλι στο κεφάλι, παραβίασαν μπαλκονόπορτα και εισήλθαν στο εσωτερικό της οικίας.

Στη συνέχεια ο ένας από τους δράστες, με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε τον 86χρονο και ο συνεργός του, αφού ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους της οικίας, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο ηλικιωμένος στην προσπάθειά του να απωθήσει τον δράστη που κρατούσε το μαχαίρι, τραυματίστηκε ελαφρά στον αντίχειρα. Οι δράστες πριν αποχωρήσουν έδεσαν τα χέρια του 86χρονου με το καλώδιο του σταθερού τηλεφώνου και ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ηλικιωμένος κατάφερε λίγη ώρα αργότερα να λυθεί και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Διενεργούνται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.