Ο Κατσέλης δεν είχε μεγαλοδημοσιογράφους, για να σωθεί

Την ώρα που τα κροκοδείλια δάκρυα όλων όσοι εκμεταλλεύτηκαν το ζήτημα της ΕΡΤ για πολιτικά οφέλη άρχισαν να στεγνώνουν, το λουκέτο στην αρτοβιομηχανία Κατσέλης ήρθε να ρίξει φως στην υποκρισία του κοινωνικοπολιτικού συστήματος που μας κυβερνά.

Ο Κατσέλης δεν είχε μεγαλοδημοσιογράφους, για να σωθεί
1'

Με τα φλας των Μέσων να μην έχουν κοπάσει ακόμα, οι αντιδράσεις για την αναδιάρθρωση της δημόσιας τηλεόρασης συνεχίζονται την ώρα που το φάσμα της απόλυσης δίχως αποζημίωση αγγίζει 480 εργαζομένους της εταιρίας Nutriart.

Έπειτα από μία 12μηνη μάχη με τις τράπεζες, η επιχείρηση υπέβαλε αίτηση κήρυξης πτώχευσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, δεδομένου ότι απέτυχε να εξασφαλίσει τραπεζικό δανεισμό.

Προς το παρόν, στο εργοστάσιο έχει ανασταλεί η παραγωγή, ενώ η διοίκηση της εταιρίας έχει ξεκαθαρίσει στους εργαζομένους πως μέχρι την εκδίκαση του αιτήματος πτώχευσης θα συνεχίσουν να πληρώνονται κανονικά. Παράλληλα, ο βασικός μέτοχος της πρώην βιομηχανίας Κατσέλης, Tinola Holdings ανακοίνωσε την πρόθεσή του να πωληθούν οι εγκαταστάσεις των μύλων Αλλατίνη, σκέψη που επεξεργάζεται εδώ και περίπου ένα χρόνο με τις πιστώτριες τράπεζες.

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους, βρίσκονται σε απόγνωση και ζητούν τη στήριξη της Πολιτείας, προκειμένου να μην κλείσει το εργοστάσιο, ωστόσο, όπως και σε κάθε περίπτωση απώλειας θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, ο θόρυβος που προκαλείται είναι εντυπωσιακά μικρότερος. Ακόμα και αν πρόκειται για εργαζομένους που λαμβάνουν 500 ευρώ μηνιαίως, εργαζόμενοι αδιαλείπτως...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή