Μειωμένες τιμές στις κάρτες του ΟΑΣΑ

Σημαντική έκπτωση στις τιμές των ετήσιων καρτών απεριορίστων διαδρομών θα διατεθούν προς πώλησης...

1'

Σημαντική έκπτωση στις τιμές των ετήσιων καρτών απεριορίστων διαδρομών θα διατεθούν προς πώλησης, όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΑΣΑ. Το επιβατικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί τις κάρτες από τις 28 Μαρτίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Πρόκειται για κάρτες δύο τύπων:

Η πρώτη, η οποία κοστίζει 450 ευρώ παρέχει ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Μετρό (έως Κορωπί), Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Λεωφορεία, Τρόλεϊ και Προαστιακό στο τμήμα Μαγούλα-Πειραιά-Κορωπί. Η κάρτα αυτή περιλαμβάνει και τις γραμμές Express Αεροδρομίου και Σαρωνίδας.
Στην ουσία το επιβατικό κοινό με αυτή την κάρτα πληρώνει τους 10 από τους 12 μήνες και ωφελείται 90 ευρώ, αφού αν την αγοράσει για ένα μήνα η κάρτα έχει 45 ευρώ, άρα επί 12 μήνες το κόστος ανέρχεται σε 540 ευρώ.

Η δεύτερη κάρτα ισχύει για λεωφορεία-τρόλεϊ και Τραμ. Η κάρτα αυτή δεν ισχύει για τις λεωφορειακές γραμμές Express Αεροδρομίου και για το τμήμα Βάρκιζα-Σαρωνίδα της γραμμής E 22.

Το κόστος της ανέρχεται σε 200 ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι έχει έκπτωση ισόποση με δωρεάν μετακινήσεις για δύο μήνες, ή ετήσιο όφελος 40 ευρώ.

Επίσης, για μαζική διάθεση ετησίων καρτών δίνεται η δυνατότητα έκπτωσης αναλόγως των τεμαχίων (πληρ. τηλ. 210-8200921, 853).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή