Συγκέντρωση δημοτικών αστυνομικών έξω από τα γραφεία της ΝΔ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού πραγματοποιούν οι δημοτικοί αστυνομικοί που διαμαρτύρονται για την κινητικότητα.

Συγκέντρωση δημοτικών αστυνομικών έξω από τα γραφεία της ΝΔ
1'

Λόγω της συγκέντρωσης έχουν κλείσει και οι τρεις λωρίδες στην κάθοδο της Λ. Συγγρού, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα στους γύρω δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιδιώξουν συνάντηση με το Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ εντός του κτιρίου ενημερώνεται η γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα για το πολυνομοσχέδιο. Όπως τονίζουν πάντως κύκλοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η μετάταξη τους θα προχωρήσει άμεσα και για το σκοπό αυτό συστήνεται ήδη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πολιτών και Δημοτικής Αστυνόμευσης καθώς "δεν περισσεύει κανείς", όπως τονίζουν.Ήδη πάντως, έχει προαναγγελθεί η δημιουργία ομάδας εργασίας των υπουργείων Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη προκειμένου εντός του επόμενου μήνα να έχει ολοκληρωθεί το πλάνο τοποθέτησης τους σε δομές της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, από τις 10 το πρωί πραγματοποιείται διευρυμένη σύσκεψη παρουσία υπουργών. Στη σύσκεψη μετέχουν ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γ. Μιχελάκης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κ. Μητσοτλακης, Υγείας κ. Αδ. Γεωργιάδης και Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή