Ο Ριμπολόβλεφ έκανε αγιασμό στο Σκορπιό

Αγιασμό στο Σκορπιό και τρισάγιο στους τάφους των Ωνάση τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης Θεόφιλο, υπό καταρρακτώδη βροχή.

Ο Ριμπολόβλεφ έκανε αγιασμό στο Σκορπιό
1'

Στη σεμνή τελετή παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι Λευκάδας και Μεγανησίου, κ. Κώστας Αραβανής και Στάθης Ζαβιτσάνος, ο βουλευτής Λευκάδας κ. Θοδωρής Σολδάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θοδωρής Βερύκιος, μέλη των τοπικών αρχών από την Αστυνομική Διεύθυνση και το Λιμεναρχείο.

Ο Ρώσος μεγιστάνας Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, με την κόρη του ως οικοδεσπότες, υποδέχθηκαν λιτά ντυμένοι τους καλεσμένους στην βίλα των Ωνάση.

Μετά τον αγιασμό η οικογένεια παρέθεσε δείπνο. Τους επισκέπτες καλωσόρισε η Κάτια Ριμπολόβλεφ ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί το δείπνο ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού ευχαρίστησε τις Αρχές για την μέχρι τώρα βοήθειά τους ενώ επεσήμανε ότι είναι και ο ίδιος στη διάθεσή τους για μια γόνιμη συνεργασία.

Να σημειωθεί πως η οικογένεια είναι βαθιά θρησκευόμενη ενώ ο Ριμπολόβλεφ έχει τιμηθεί από τον Πατριάρχη της Ρωσίας για μια τεράστια δωρεά σε ότι αφορά αναστήλωση μοναστηριού ενώ έχει χρηματοδοτήσει την ανέγερση ρώσικης εκκλησίας στην Κύπρο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή