Ο σκύλος βρήκε το χασίς στην οροφή του φορτηγού

«Φρένο» σε μια απόπειρα εισαγωγής μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών από τα Σκόπια προς την Ελλάδα έβαλε ένας... σκύλος! Όχι όποιος- όποιος, βέβαια, αλλά ο ειδικά εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος της ΕΛ.ΑΣ. που κατοικοεδρεύει στο μεθοριακό φυλάκιο της Κρυσταλλοπηγής στη Φλώρινα.

Ο σκύλος βρήκε το χασίς στην οροφή του φορτηγού
1'

Το τετράποδο επιστρατεύτηκε όταν αστυνομικοί και τελωνειακοί υπάλληλοι σταμάτησαν για έλεγχο το φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 66χρονος από τη FYROM, για το οποίο είχαν πληροφορίες ότι θα επιχειρούσε τη μεταφορά ναρκωτικών αλλά δεν βρήκαν κάτι ύποπτο. Ο σκύλος, όμως, τους έλυσε τα χέρια, καθώς αντέδρασε θετικά μόλις μύρισε την... οροφή του οχήματος!

Οι λαμαρίνες ξηλώθηκαν αμέσως και αποκάλυψαν τη μια μετά την άλλη 104 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 114 κιλών και 220 γραμμαρίων. Ο Σκοπιανός οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς κατηγορούμενος για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών, ενώ το φορτηγάκι του κατασχέθηκε μαζί με ένα κινητό με δύο κάρτες SIM και 90 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή