Χαλκίδα: Κλέβει εδώ και 10 χρόνια και είναι έξω!

Ο λόγος για έναν 30χρονο από το Καζακστάν, ο οποίος έχει ρημάξει την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας στο κλέψιμο και κάθε φορά η ιστορία επαναλαμβάνεται....
1'

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 30χρονος, απασχολεί τις αρχές για περισσότερα από δέκα χρόνια για κλοπές και ναρκωτικά. Κατά περιόδους έχει φιλοξενηθεί σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:

- Τον περασμένο Απρίλιο, είχε σχηματισθεί δικογραφία για ακόμη είκοσι τέσσερις (24) περιπτώσεις διαρρήξεων αυτοκινήτων, που είχε διαπράξει από 22-11-2012 έως και 08-01-2013.
- Πριν από μία εβδομάδα συνελήφθη για την διάπραξη πέντε (5) κλοπών – διαρρήξεων σε αυτοκίνητα, ενώ τον Αύγουστο είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω να διαπράττει κλοπή – διάρρηξη σε αυτοκίνητο. Τότε εξιχνιάστηκαν ακόμη επτά (7) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων σε αυτοκίνητα.
- Χθες τα ξημερώματα συνελλήφθη να οδηγεί κλεμμένη μηχανή, ενώ από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι το τελευταίο 48ωρο είχε διαπράξει τρεις κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών σε σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στη Χαλκίδα.
- Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι φωτοβολίδων, στιλέτο, πλήθος διαρρηκτών εργαλείων και πολλά άλλα.

Πηγή: lamiareport.gr