Κάλαντα – κατάληψης από την ΠΟΕ – ΟΤΑ στο Υπ. Εσωτερικών

Οι εργαζόμενοι εισέβαλαν στο κτίριο της οδού Σταδίου και ζητούν συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο.
1'

Οι «καταληψίες» της ΠΟΕ – ΟΤΑ έψαλαν τα… δικά τους κάλαντα στον αναπληρωτή υπουργό, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της διακινητικότητας στους δήμους.

Κρατούσαν μάλιστα και ένα ερανικό κουτί «ντυμένο» με φωτογραφίες του Μιχάλη Λιάπη τον οποίο και σατίριζαν, προσποιούμενοι ότι μαζεύουν χρήματα για να τον βοηθήσουν.

Στην είσοδο του υπουργείου έχουν συγκεντρωθεί αστυνομικές δυνάμεις και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κ. Μπαλασόπολος, εξέφρασε τον φόβο του ότι θα υπάρξει επέμβαση της αστυνομίας για να τους απομακρύνει. Παράλληλα τόνισε ότι επιθυμία του είναι να συναντήσουν τον κ. Γρηγοράκο, να του τραγουδήσουν τα κάλαντα, να ανταλλάξουν απόψεις και να αποχωρήσουν ήρεμα.

Ο κ. Γρηγοράκος από την πλευρά του δήλωσε σε πρωινή εκπομπή ότι δεν έχει κανέναν λόγο να μην πάει, ενώ πολύ ευχαρίστως θα δεχτεί αντιπροσωπεία των παρευρισκομένων για να συζητήσουν το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την επίμαχη επιστολή που αναφέρεται σε κινητικότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση.