Christmas Eve & New Year’s Eve Réveillons 2013 Botrini’s restaurant
Ευχηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους μεμια διαφορετική γαστρονομική διάθεση μέσα από τα εορταστικά menu του Botrini’srestaurantτα οποία υπογραμμίζουν την υψηλή τεχνική του δημιουργού τους - του Έκτορα Μποτρίνι!
MENU ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
• Σούπα κάστανο – βούτυρο τρούφας - κροτσίνι με τόνο.
• Το δικό μας carpaccio ξιφία, κερκυραϊκή νερατζοσαλάτα από παλαιά σαλικόρνια και κουρκουμά.
• Ορτύκι γεμιστό με φουά γκρά και σύκο και μίνι σαλάτα αρωματικών.
• Ριζότο τριαντάφυλλο και καπνιστή γαρίδα.
• Μάγουλο από μοσχαράκι βιολογικής εκτροφής με κρέμα πατάτας, πραλίνα και κροκέτες πατάτας.
• Καφές – Ρούμι – Κάρδαμος
• Σουφλέ πανετόνε
Τιμή κατ’ άτομο 80 ευρώ
ΜΕΝU ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
• Cappuccino θαλασσινών με αφρό πατάτας και εσπεριδοειδή.
• Carpaccio από καπνιστό μοσχαρίσιο κρέας, σφαίρες από τυρί μετσοβόνε, υφές αχλαδιού και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Μάνης.
• Γαρίδες κανταΐφι, αναφορά στο χειμώνα.
• Pacherri a la Piemontese
• Κοτόπουλο βιολογικής εκτροφής με αρωματικά βότανα, ψημένο στον πηλό με λεμονόφυλλα, pesto μανιταριών και tosta από συκωτάκια.
• Μαρμελάδα ντομάτα – Μαστίχα – Πιπέρι
• Χειμώνας – αναφορά στο κάστανο.
• Mignardise
Τιμήκατ’ άτομο 80 ευρώ
Botrini’s restaurant
ΒασιλέωςΓεωργίουΒ’ 24Β,
152 33 Χαλάνδρι,
Τηλ.: 2106857323-4
Φαξ: 2106857322
mail to: info@botrinis.com