Δείτε την κούκλα κόρη του Μιχάλη Χριστοφοράκου

Η φιγούρα της το 2009 όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τις μίζες της Siemens, τότε που οι φωτογράφοι την κυνηγούσαν για ένα ενσταντανέ ήταν χαρακτηριστική.

Δείτε την κούκλα κόρη του Μιχάλη Χριστοφοράκου
1'


Τέσσερα χρόνια μετά, η κόρη του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Λάρα, εγκατέλειψε την Ελλάδα και ζει στο Μόναχο όπου σπουδάζει Ιστορία Τέχνης και Business Administration.

xristoforakou-2

Η Λάρα Χριστοφοράκου, είναι καρπός του έρωτα του Μιχάλη Χριστοφοράκου και της Τουρκάλας πρώην συζύγου του. Η 21 ετών Λάρα το τελευταίο διάστημα εγκατέλειψε το σπίτι όπου ζούσε με τον πατέρα και τον αδερφό της Νίκο και μένει πλέον μόνη της σ΄ ένα μικρό διαμέρισμα. Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο καράτε και προπονείται καθημερινά δύο ώρες την ημέρα. Είναι εξαιρετικά επιμελής με τα μαθήματά της ενώ γευματίζει συχνά με τον πατέρα της σ ένα μικρό μπιστρό του Μονάχου, που έγινε και στέκι τους.

xristoforakou-3


Της αρέσει η όπερα, το καλό φαγητό και τα ταξίδια, ενώ όποτε αυτό είναι δυνατό πετάγεται μέχρι την Ελλάδα ενώ αγαπημένα της νησιά είναι η Τήνος και η Αντίπαρος. Στο περιβάλλον τον στενών της φίλων συγκαταλέγονται οι Χλόη Λασκαρίδη, κόρη του εφοπλιστή Θανάση Λασκαρίδη, η Παυλίνα Βουλγαράκη, αλλά και αρκετοί άλλοι γόνοι γνωστών αθηναϊκών οικογενειών.

xristoforakou-1
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή