Άρπαζαν πορτοφόλια σε λαϊκές αγορές και σταθμούς ΚΤΕΛ

Δεν πρόλαβαν να... εξαφανίσουν το πορτοφόλι που έκλεψαν από μια 77χρονη γυναίκα στο χώρο της λαϊκής αγοράς της Δράμας, οι δυο Βουλγάρες «μακρυχέρες».
1'

Εγκλωβίστηκαν μέσα στον κόσμο και έπεσαν εύκολα στα χέρια αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι βρίσκονταν κοντά όταν η ηλικιωμένη έβαλε τις φωνές.

Οι δύο δράστιδες ηλικίας 30 και 34 χρόνων, που είχαν ακόμη πάνω τους το πορτοφόλι το οποίο περιείχε 70 ευρώ και διάφορα έγγραφα και αποδόθηκε στην 79χρονη, κρατούνται στην Ασφάλεια και ανακρίνονται για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές, πριν οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Μαζί τους ανακρίνεται και μια 18χρονη ομοεθνής τους, η οποία έγινε αντιληπτή από πολίτες στο χώρο του ΚΤΕΛ Δράμας τη στιγμή που έκλεβε το πορτοφόλι ενός 79χρονου με 190 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Η νεαρή Βουλγάρα, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα την Αστυνομία για κλοπές πορτοφολιών, έριξε στο έδαφος το πορτοφόλι και τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..