Μεθυσμένος οδηγός... έκανε εντυπωσιακή είσοδο στα Σύνορα Ευζώνων!

Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε πανικό στο Συνοριακό Σταθμό των Ευζώνων, καθώς κινούνταν με το αυτοκίνητό του αντίθετα στο ρεύμα εξόδου των φορτηγών, και δεν σταμάτησε ποτέ στον έλεγχο.
1'


Επεισοδιακή είσοδο στην Ελλάδα ήθελε να κάνει ένας 41χρονος Έλληνας, στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων. Με το αλκοόλ να κυλά στο αίμα του καταπάτησε κάθε κανόνα και έκανε μια είσοδο... αξέχαστη.

Ο μεθυσμένος οδηγός, όχι μόνο κινούνταν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του αντίθετα στο ρεύμα εξόδου των φορτηγών με κίνδυνο να συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα, αλλά και δεν σταμάτησε για τον προβλεπόμενο διαβατηριακό έλεγχο συνεχίζοντας την πορεία του χωρίς να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του αστυνομικού του τοπικού τμήματος!

Στις αστυνομικές δυνάμεις σήμανε συναγερμός και ο επικίνδυνος οδηγός εγκλωβίστηκε τελικά, για να αποδειχθεί ότι βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος. Σαν να μην έφτανε η αναστάτωση που προκάλεσε, δεν είχε ούτε καν άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε και μία καταδικαστική απόφαση του Β΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης! Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς κατηγορούμενος για απείθεια και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..