Ρόδος: Έλυσαν τις διαφορές τους με... ξύλο!

Με μπουνιές έλυσαν τις οικονομικές διαφορές που είχαν με 50χρονο, ο 40χρονος εργοδότης του και ένας 30χρονος συνάδελφός του, οι οποίοι φεύγοντας από το σπίτι του, αφαίρεσαν και διάφορα έγγραφα!
1'

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές βράδυ στον Αρχάγγελο της Ρόδου, καταγγέλθηκε στην αστυνομία, και είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη του 40χρονου και του 30χρονου οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 40χρονος έχει επιχείρηση με χωματουργικές εργασίες και σε αυτήν απασχολείται ο 30χρονος αλλά είχε εργαστεί και ο 50χρονος όπως αναφέρει η Ροδιακή.

Μάλιστα ο τελευταίος φέρεται να έχει να λαμβάνει από το αφεντικό του, το ποσό των 3.800 ευρώ ως αμοιβή για την εργασία που του έχει προσφέρει. Καθώς δεν του καταβάλλονταν τα χρήματα ο 50χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, κατήγγειλε τον 40χρονο στην επιθεώρηση εργασίας πριν από μερικές ημέρες.

Προχθές βράδυ δέκα λεπτά μετά τις 8, ο εργοδότης μαζί με τον 30χρονο επισκέφθηκαν σπίτι του τον 50χρονο, όπου σύμφωνα με την καταγγελία με την βία αφού τον χτύπησαν του αφαίρεσαν ένα φάκελο που περιείχε έγγραφα και ένσημα του ΙΚΑ.

Ο 50χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και χθες προσήχθησαν, συνοδευόμενοι από το δικηγόρο τους κ. Στέλιο Αλεξανδρή ενώπιον του Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος και άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος τους για ληστεία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Πάντως από την πλευρά τους οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται τα όσα τους καταλογίζονται, παραδέχονται ότι επισκέφθηκαν στο σπίτι του τον 50χρονο προκειμένου όπως είπαν να τα βρουν. Όμως εκείνος ήταν μεθυσμένος τους εξύβρισε και αναγκάστηκαν να φύγουν.