Θρήνος στον Βόλο για τον 17χρονο Ηλία

«Άσε τη ζωή που κάνεις, ψάξε τη ζωή που χάνεις» είναι τα λόγια που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ ο 17χρονος Ηλίας ο οποίος αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Τρίτης μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Ν. Δημητριάδας στο Βόλο.

Θρήνος στον Βόλο για τον 17χρονο Ηλία
2'

«Φίλε Ηλία να προσέχεις εκεί πάνω», «Θα σε θυμόμαστε πάντα», «Ηλία, γιατί; Γιατί έφυγες τόσο νωρίς;», «Να είναι άγια τα χώματα που θα σε σκεπάζουν», «Φίλε μου, μου λείπες» είναι μόνο μερικά από τα πολλά μηνύματα που έγραψαν στον τοίχο του 17χρονου, στο Facebook, πολλοί φίλοι του.

Ο 17χρονος αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι με καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα ο πατέρας του.

Ο άτυχος νέος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το onvolos.gr, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα μετά από τσακωμό που είχε με την 13χρονη φίλη του ενώ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες το προηγούμενο διάστημα είχε προειδοποιήσει τους φίλους του πως αν χώριζε θα αυτοκτονούσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι και αφού ο άτυχος νέος επέστρεψε στο σπίτι, όπου διαμένει με τον αδελφό του και τον πατέρα του, από το σχολείο. O 17χρονος έχει και δύο αδελφές 19 και 20 ετών, η μία παντρεμένη, ενώ η άλλη εργάζεται και μένει με την μητέρα της στην Λειβαδιά.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του φίλου του «πήγαμε εκδρομή και ήταν πολύ χαρούμενος. Γυρίσαμε στο σχολείο και τότε τσακώθηκε με την πρώην του και μια φίλη της. Τον πήρα για να γυρίσουμε σπίτι και του είπα ότι αν είναι μόνος του δεν τον αφήνω γιατί έλεγε ότι αν χωρίσει με την κοπέλα του θα αυτοκτονούσε. Μου είπε όμως ότι είναι εντάξει».

Στα μελλοντικά σχέδια του άτυχου νέου ήταν να αφιερωθεί στον Θεό, καθώς ήθελε να σπουδάσει στην Ιερατική Σχολή και για αυτό συμμετείχε σε πολλές λατρευτικές εκδηλώσεις στον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου. Μάλιστα με το που έγινε γνωστό το γεγονός, στο σημείο έσπευσαν οι ιερείς από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου για να συμπαρασταθούν στον αδελφό του και τους οικείους του.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: 18χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή