Στα Βραβεία Βιβλίου Public 2014, ο αναγνώστης αποφασίζει!

Τα Public, ο νούμερο ένα προορισμός για το βιβλίο, διοργανώνουν τα πρώτα Βραβεία Βιβλίου Public 2014, και δίνουν στο κοινό την ευκαιρία να ψηφίσει το αγαπημένο του ελληνικό βιβλίο!
2'

Από τις 19 Μαρτίου 2014, όλοι οι φίλοι του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να βραβεύσουν τα βιβλία που «έγραψαν» μέσα στο 2013, μέσα από το ειδικό micro-site www.publicbookawards.gr!

Οι κατηγορίες είναι οι εξής:
• Μυθιστόρημα της χρονιάς (περιλαμβάνει μυθιστόρημα, διήγημα ή νουβέλα)
• Non-Fiction (περιλαμβάνει Δοκίμιο, Έρευνα, Βιογραφία ή Μαρτυρία)
• Ποίηση
• Παιδική λογοτεχνία
• Εφηβική λογοτεχνία
• Μαγειρική
• Μεγάλες συγκινήσεις (ή αλλιώς το βιβλίο που σε έκανε να κλάψεις με μαύρο δάκρυ ή το βιβλίο που σε έκανε να γελάσεις μέχρι δακρύων!)

Η διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώνεται σε δύο φάσεις: Στην 1η φάση έως τις 20 Απριλίου, ο αναγνώστης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το αγαπημένο του μέσα από μια πληθώρα ελληνικών βιβλίων τα οποία εκδόθηκαν για πρώτη φορά το 2013. Ο κάθε αναγνώστης θα έχει δικαίωμα μιας και μόνο ψήφου ανά κατηγορία και θα μπορεί να ψηφίσει σε μία ή και περισσότερες κατηγορίες.

Στη 2η φάση της ψηφοφορίας κι αφού έχουν ανακοινωθεί τα 10 δημοφιλέστερα βιβλία ανά κατηγορία βράβευσης, οι αναγνώστες θα κληθούν να αναδείξουν το μεγάλο νικητή ανά κατηγορία.

Τα αποτελέσματα των βραβείων θα ανακοινωθούν στα μέσα Μαΐου σε μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στο βιβλίο και στους αναγνώστες. Τα Βραβεία Βιβλίου Public δημιουργήθηκαν για να δώσουν «βήμα» στο αναγνωστικό κοινό, ώστε να αναδείξει τα αγαπημένα του βιβλία για τη χρονιά που μας πέρασε (2013).

Τα βήματα είναι απλά: Στις 19 Μαρτίου μπες στο www.publicbookawards.gr, αναζήτησε το αγαπημένο σου βιβλίο σε όποια κατηγορία επιθυμείς και ψήφισε το!
Τώρα εσύ αναδεικνύεις τα βιβλία που σου κράτησαν την καλύτερη συντροφιά τη χρονιά που πέρασε!

Στα Βραβεία Βιβλίου Public ο αναγνώστης αποφασίζει!