Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Κρήτη

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα σημειωθούν στην Κρήτη.
2'

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/03/2014
08.00-10.00: Στο Δ.Γόρτυνας στα χωριά Λούρες, Ίνια, Στόλοι καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/03/2014
08.00- 12.00: Στο Δ.Ηρακλείου, στο κέντρου του Ηρακλείου, στις οδούς Αργυράκη, Κατεχάκη, Κόσμων και στην οδό 1821 από την οδό Καρτερού έως την οδό Μονής Οδηγητρίας.

08.00-12.00: Στο Δ.Ηρακλείου στην Λ.Θερίσσου από την οδό Περγάμου έως την οδό Ροδόπης, Λεβήνου από την οδό Ματάλων έως την οδό Ροδόπης, Φιλιππουπόλεως από την οδό Στράβωνος έως την Λ. Θερίσσου, Στράβωνος από την οδό Φιλιππουπόλεως έως την οδό Κονδυλάκη Ι., Υψηλάντου από την οδό Στράβωνος έως την οδό Κονδυλάκη.Επίσης στις οδούς Βάρνης, Πεντέλης, Σικελιανού, Ιφιγενείας, Παρέν, Στρ/γων Μαυρίκιου και Τιβερίου.

08.00-15.30 Στο Δ.Ηρακλείου, στη Θέρισσο, στη Λ.Μίνωος από την οδό Λισσού έως την οδό Λασαίας, Λ.Θερίσσου από την οδό Περγάμου έως την οδό Αρκάδων, Ματάλων από την οδό Πριάνσου έως τη Λ.Μίνωος, Θενών από την οδό Αστερουσίων έως τη Λ.Θερίσσου, Ραύκου από την οδό Δημακοπούλου έως τη Λ.Θερίσσου, Στράβωνος από την οδό Στενημάχου έως τη Λ.Μίνωος, Αστερουσίων από τη Λ.Θερίσσου έως την οδό Θενών μετά παρόδων.

11.00-15.00: Στο Δ. Ηρακλείου, στο Ηράκλειο, στις περιοχές Καινούρια Πόρτα και στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Εργοτέλη. Στις οδούς Ν.Πλαστήρα από την οδό Καπετ.Μαριγώς έως την Καινούρια Πόρτα, Βιάννου από Χάληδωνέως Ν.Πλαστήρα, και στις οδούς Χάληδων, Καλονάδων, Παγγαίου και Λεράτου.

12.00-15.00: Στο Δ.Ηρακλείου, στο Ηράκλειο, στην περιοχή του Υγειονομικού, στις οδούς Βικέλα και Γιαννίκου.

12.00-15.00: Στο Δ.Ηρακλείου στο Ηράκλειο, στην περιοχή όπισθεν του Πανάνειου νοσοκομείου στις οδούς Ιουστινιανού, Ξωπατέρα, Αγ.Παύλου, Δρετάκη, Τομπάζη, Βασιλογιώργη, Θεοδουλάκη, Πετρουλάκη, Χερσονήσου και Μ.Καρδιωτίσσης.
14.00-16.00: Στο Δ.Ηρακλείου, στο Ηράκλειο, στο Μασταμπά, στις οδούς Φοίνικος από την οδό Πατρ.Φωτίου έως την Λ.Α.Παπανδρέου και στη Λ.Α.Παπανδρέου από την οδό Μαιάνδρου έως την οδό Λευθεραίου.

Πηγή: cretalive.gr